MacBook Arızası
MErhabalar. MAcbookumu alalı bir hafta olmadı aşırı ısınıp ses çıkarıyor tek yaptığım zoom da görüşme esnasında ekran paylaşımı yapmak basit bir işlem yanş acil dönüş bekliyorum
MacBook Air 13″, macOS 10.15
You can make a difference in the Apple Support Community!
When you sign up with your Apple Account, you can provide valuable feedback to other community members by upvoting helpful replies and User Tips.
When you sign up with your Apple Account, you can provide valuable feedback to other community members by upvoting helpful replies and User Tips.
MErhabalar. MAcbookumu alalı bir hafta olmadı aşırı ısınıp ses çıkarıyor tek yaptığım zoom da görüşme esnasında ekran paylaşımı yapmak basit bir işlem yanş acil dönüş bekliyorum
MacBook Air 13″, macOS 10.15
Serviste arıza raporu nasıl aldınız? Ben bir elektronik marketten aldım ürünü. Basit bir soru belki ama biraz uzağım bu konularda tecrübem yok yönlendirirseniz çok sevinirim. Ben Apple destek ile görüşüp çözüme ulaşamadım maalesef 1 ay olacak sorun devam ediyor.
Bende MacBook Pro 13 16gb RAM özellikli olanını aldım. Fakat birebir aynı sorunu yaşıyorum. İade edeceğim. Serviste arıza raporu aldım.
Bu bir İngilizce forum alanı ve burada Apple ile değil, sadece diğer forum kullanıcıları ile konuşuyorsunuz.
sorun çözülmesiyse Apple destek sizi yönlendiriyor. Siz teknik serviste arıza raporu istediğinizi söyleyin. Veriyorlar. Ama işlem yaptırmayın. Tamir gibi. Can sıkıcı bir sorun.
MacBook Arızası