iPhone se 2020 iOS 15.7.4 sürümüne düşürme
Merhabalar iPhone se 2020 kullanıyorum iOS 16.4.1 sürümüne güncelleme yapmış tekrardan iOS 15.7.4 sürümüne nasıl dönerim ıpsw dosyası nerede bulunur
iPhone SE, iOS 16
Merhabalar iPhone se 2020 kullanıyorum iOS 16.4.1 sürümüne güncelleme yapmış tekrardan iOS 15.7.4 sürümüne nasıl dönerim ıpsw dosyası nerede bulunur
iPhone SE, iOS 16
İOS sürümlerini düşürmek mümkün değildir. Bir kez yükselttikten sonra geri dönemezsiniz.
Belki de sorununuzu açıklarsanız, birisi sorunu iOS sürümünü düşürmeyi içermeyen bir şekilde çözmenize yardımcı olabilir.
________________________________________________________________________________________________
It is not possible to downgrade iOS versions. Once you upgrade, you cannot go back.
Perhaps if you describe your problem, someone can help you fix it in a way that doesn't involve downgrading the iOS version.
yusufegekaya wrote:
Muhtemelen kötü bir pil veya kötü bir donanım. Apple Support ile iletişime geçin.
Muhtemelen kötü bir pil veya kötü bir donanım. Apple Support ile iletişime geçin.
Gets too hot? Probably a bad battery, or bad hardware. Contact Apple Support.
İOS 16 cihazımda stabil çalışmıyor ısınıyor kasıyor pil hızlı bitiyor
Benim bir donanım sorunum var. Yapılacak en iyi şey, kontrol ettirmek için onu bir Apple Store'a götürmektir.
iPhone se 2020 iOS 15.7.4 sürümüne düşürme