Carplay phone overheating
Erre a problémára sikerült már megoldást találni. Mindent megtettem amit lehetett, de 30-40 perc csatlakozás után túlmelegszik a telefon. Iphone 12, iphone se 2020, iphone 11 pro max!!
iPhone 12, iOS 16
Erre a problémára sikerült már megoldást találni. Mindent megtettem amit lehetett, de 30-40 perc csatlakozás után túlmelegszik a telefon. Iphone 12, iphone se 2020, iphone 11 pro max!!
iPhone 12, iOS 16
Tapasztalataim szerint ezt pusztán valamilyen harmadik féltől származó alkalmazás okozza, amelyet esetleg telepített.
Nem vagyok tisztában a környezeti hőmérséklettel, amelyben az iPhone-t használja. Azonban --> Az iPhone, iPad és iPod touch elfogadható keretek között tartása...
A készüléket olyan helyen tárolja, ahol a hőmérséklet -20° és 45°C (-4° és 113°F) között van. Ne hagyja a készüléket az autóban, mert a parkoló autókban a hőmérséklet meghaladhatja ezt a tartományt.
Használjon iOS-eszközöket, ahol a környezeti hőmérséklet 0º és 35ºC (32–95ºF) között van. Alacsony vagy magas hőmérséklet hatására az eszköz megváltoztathatja viselkedését a hőmérséklet szabályozása érdekében. Az iOS-eszköz működési tartományán kívüli, nagyon hideg körülmények között történő használata átmenetileg lerövidítheti az akkumulátor élettartamát, és az eszköz kikapcsolását okozhatja. Az akkumulátor élettartama visszaáll a normál értékre, ha a készüléket visszaállítja magasabb környezeti hőmérsékletre. Ha iOS-eszközt nagyon meleg körülmények között használ, az tartósan lerövidítheti az akkumulátor élettartamát.
Minden időjárásban előjön a kocsiban 20 celsius ac, még télen is!! Carplay appok waze spotify, de ha nem használom az appokat akkor is overheat!
Carplay phone overheating