Telefonum hacklendi..Acil Yardım

Uzun zamandır telefonum belirli zamanlarda arka planı Ghost ekrana dönüşüyor,ses dalgası Gibi Silik görüntüler telefonun Ekranın üst tarafında belirli bir zaman kalıyor kaldığı süre boyunca telefon aşırı ısınıyordu.. Çok sorun teşkiş etmedi benim için Fakat İclouduma giriş yapılıp Verilerim fotoğraflarım bütün bilgilerim gidene kadar,2 ay sonra araştırmalarım sonucu öğrendim ki,Telefon uzaktan yönetim adı verilen bişeye bağlanmış,Başka bir aygıttan kontrol ediliyor,Hatta Apple iş Profiline kayıt olunmuş Bilgim olmadan,Ve de parola değiştirirken uygulama simgesi değişik bir simge halini alıyor,Mdm yöneticisi felan diyor Araştırmalarıma göre mdm eklenmiş Ne olduğunu bilmiyorum pc m de yok verilerimi herşeyimi çaldılar acil yardımm

iPhone 13

Posted on Aug 17, 2023 4:28 PM

Similar questions

2 replies

Aug 17, 2023 5:21 PM in response to Community User

Most likely you purchased a used phone that was owned by a business, and had Mobile Device Management controlling it. There is nothing you can do about it, other than to contact the business it is controlled by. And they may not be willing, because the phone was probably stolen from them or from an employee.

Google Translate version:

Büyük olasılıkla, bir işletmeye ait kullanılmış bir telefon satın aldınız ve Mobil Cihaz Yönetimi tarafından kontrol ediliyorsunuz. Kontrol ettiği işletmeyle iletişime geçmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Telefon muhtemelen kendilerinden veya bir çalışandan çalındığı için istekli olmayabilirler.

May 30, 2024 12:51 AM in response to Community User

Telefonun ilk sahibi benim fakat bir işletmeye balı oldu hakında uyarı aldım ve benim bilmedim kimlik jetonları açık eski hesabim telefonumda olmasına ramen donuğ kaldı hemi bir hesap açmak zorunda kladım me yapmam gerek

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

Telefonum hacklendi..Acil Yardım

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.