com.apple.imagent
Merhaba iPhone cihazımda analiz bölümünde ımagent com.apple.imagent dosyalar çıkıyor görseli paylaşıyorum yardımcı olur musunuz
iPhone 15, 18
Merhaba iPhone cihazımda analiz bölümünde ımagent com.apple.imagent dosyalar çıkıyor görseli paylaşıyorum yardımcı olur musunuz
iPhone 15, 18
Apple dışında çok özel bir yazılıma sahip hiç kimse tarafından okunamayan Tanılamalar'ı okuyorsunuz. Hepimizin telefonlarında ** tür tanılamalar var ve bunlar endişe edilecek bir durum DEĞİL. Burada kimse size ** konuda yardımcı olamaz çünkü tekrar ediyorum, bunlar bizim tarafımızdan hiç okunamaz.
Apple dışında çok özel bir yazılıma sahip hiç kimse tarafından okunamayan Tanılamalar'ı okuyorsunuz. Hepimizin telefonlarında ** tür tanılamalar var ve bunlar endişe edilecek bir durum DEĞİL. Burada kimse size ** konuda yardımcı olamaz çünkü tekrar ediyorum, bunlar bizim tarafımızdan hiç okunamaz.
There is no point in looking through analytics; there is nothing you can learn from them without an iOS data dictionary, and that is only available to Apple employees working in development areas. And even they don’t actually look at logs; they process them with an app that generates a human readable report, because they don’t want to slog through thousands of lines of gibberish either.
com.apple.imagent