koupil jsem si nový iphone 12 mini

při instalaci mého nového produktu se mi zaseklo zařízení a když jsem ho poté chtěl naistalovat znovu tak se dostanu přes první stránku dostanu se na připojení k wifi a poté mi to vyhodí chybu kde stojí NELZE AKTIVOVAT- PŘED AKTIVACÍ JE NUTNÉ IPHONE AKTUALIZOVAT a poté tam mám jen tlačítko vypnout.

Předem děkuji za odpovědi.

Posted on Dec 25, 2024 2:49 AM

Reply
Question marked as Top-ranking reply

Posted on Dec 25, 2024 7:10 AM

1. Zapněte a nastavte iPhone.
  2. Probuďte se a odemkněte.
  3. Nastavte mobilní službu.
  4. Použijte Dual SIM.
  5. Připojte se k internetu.
  6. Apple ID a iCloud. Přihlaste se pomocí Apple ID. Použijte iCloud. Přihlaste se k odběru iCloud+
  7. Najít nastavení.
  8. Nastavte účty pošty, kontaktů a kalendáře.

Další položky...

Zapnutí a nastavení iPhone – Apple Support (IN)

Podívejte se prosím na toto --> Pokud nemůžete aktivovat svůj iPhone - Apple Support

Zámek nosiče:- Požádejte původního operátora vašeho iPhone o odemknutí vašeho iPhone, a pokud souhlasí a udělají to, pak možná budete znát další postup zde --> Jak odemknout iPhone pro použití s ​​jiným operátorem...

Pokud jste vlastníkem nebo s vámi vlastník sdílel všechny informace, pak za účelem otevření Aktivační zámek:- čtěte zde --> Vypnout zámek aktivace – podpora Apple Zámek aktivace pro iPhone, iPad a iPod touch – podpora Apple

Pokud máte neznámé Apple ID na stránce App Store a Apple ID. (Viz obrázek níže)

Učit se jak odebrat zařízení z účtu předchozího vlastníka.

Pokud nejste vlastníkem a nemáte Apple ID a heslo, neexistuje způsob, jak se do tohoto iPhone dostat, pokud s vámi původní vlastník nesdílí Apple ID a heslo. Pokud budete mít štěstí, můžete se do tohoto iPhone dostat, pokud (majitel) omylem odebere zařízení ze svého Apple ID.

1 reply
Question marked as Top-ranking reply

Dec 25, 2024 7:10 AM in response to Ondrej8z

1. Zapněte a nastavte iPhone.
  2. Probuďte se a odemkněte.
  3. Nastavte mobilní službu.
  4. Použijte Dual SIM.
  5. Připojte se k internetu.
  6. Apple ID a iCloud. Přihlaste se pomocí Apple ID. Použijte iCloud. Přihlaste se k odběru iCloud+
  7. Najít nastavení.
  8. Nastavte účty pošty, kontaktů a kalendáře.

Další položky...

Zapnutí a nastavení iPhone – Apple Support (IN)

Podívejte se prosím na toto --> Pokud nemůžete aktivovat svůj iPhone - Apple Support

Zámek nosiče:- Požádejte původního operátora vašeho iPhone o odemknutí vašeho iPhone, a pokud souhlasí a udělají to, pak možná budete znát další postup zde --> Jak odemknout iPhone pro použití s ​​jiným operátorem...

Pokud jste vlastníkem nebo s vámi vlastník sdílel všechny informace, pak za účelem otevření Aktivační zámek:- čtěte zde --> Vypnout zámek aktivace – podpora Apple Zámek aktivace pro iPhone, iPad a iPod touch – podpora Apple

Pokud máte neznámé Apple ID na stránce App Store a Apple ID. (Viz obrázek níže)

Učit se jak odebrat zařízení z účtu předchozího vlastníka.

Pokud nejste vlastníkem a nemáte Apple ID a heslo, neexistuje způsob, jak se do tohoto iPhone dostat, pokud s vámi původní vlastník nesdílí Apple ID a heslo. Pokud budete mít štěstí, můžete se do tohoto iPhone dostat, pokud (majitel) omylem odebere zařízení ze svého Apple ID.

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

koupil jsem si nový iphone 12 mini

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.