Para iadesi Alamiyorum
14:22 KARTIMDAN EVLADIM YANLISLIKLA PAKET SATIN ALDI IADE ISTIYORUM VE YANLISLIKLA OLDUGUNUDA BELIRTTIM FAKAT PARAM GERI GELMIYOR DAHA 24 SAAT BILE OLMADI
iPhone 15, iOS 18
14:22 KARTIMDAN EVLADIM YANLISLIKLA PAKET SATIN ALDI IADE ISTIYORUM VE YANLISLIKLA OLDUGUNUDA BELIRTTIM FAKAT PARAM GERI GELMIYOR DAHA 24 SAAT BILE OLMADI
iPhone 15, iOS 18
Merhaba~ Geri ödeme talebinde bulundunuz mu? Eğer öyleyse onaylandı mı? Aşağıya tıklayın ve inceleyin...
Apple'dan satın aldığınız uygulamalar veya içerikler için para iadesi talep etme - Apple Destek (TR)
~Katana-San~
Merhaba~ Geri ödeme talebinde bulundunuz mu? Eğer öyleyse onaylandı mı? Aşağıya tıklayın ve inceleyin...
Apple'dan satın aldığınız uygulamalar veya içerikler için para iadesi talep etme - Apple Destek (TR)
~Katana-San~
Apple genellikle App Store içerikleri için geri ödeme yapmakla yükümlü değildir; eğer yaparsa, çoğu ödeme yöntemi için 30 güne kadar sürebilir.
** panolardaki kişiler çoğunlukla diğer müşterilerdir ve süreç üzerinde hiçbir etkileri yoktur.
(260225)
Merhaba~ Bir karar verilene kadar beklemeniz gerekecek. Ayrıca...lütfen hassas hesap bilgilerinizi buraya yazmayın, çünkü ** yalnızca potansiyel olarak daha fazla soruna yol açabilir.
~Katana-San~
[Edited by Moderator]
evvet attigim fotodada var bulundum geri odeme talebinde
Para iadesi Alamiyorum