Czy będę mieć problemy z aktywacją telefonu kupionego na Białorusi w Polsce?
Chcę kupić iPhone’a na Białorusi i używać go w Polsce. Czy będę mieć jakieś problemy z aktywacją lub z aplikacjami?
iPhone 13, iOS 17
Chcę kupić iPhone’a na Białorusi i używać go w Polsce. Czy będę mieć jakieś problemy z aktywacją lub z aplikacjami?
iPhone 13, iOS 17
Dzwoniłam na infolinię Apple i powiedziano mi, że telefon nie będzie mógł być serwisowany w Europie, ale teraz bardziej interesuje mnie problem z Apple Pay — mówią, że nie pozwala dodać polskiej karty do płatności.
Dzwoniłam na infolinię Apple i powiedziano mi, że telefon nie będzie mógł być serwisowany w Europie, ale teraz bardziej interesuje mnie problem z Apple Pay — mówią, że nie pozwala dodać polskiej karty do płatności.
Welcome!
You have found the English-language version of Apple’s user-to-user forums. If you can post in English, you will get more views and faster responses, with far less chance of our making a translation error.
Although Apple does not have a Polish-langauge version of these forums, if you are multi-lingual, they have forums in these European Languages:
Spanish: Comunidad de soporte de Apple oficial
Portuguese: Comunidade oficial de Suporte da Apple
German: Offizielle Apple Support Community
French: Communauté d’assistance Apple officielle
Prawdopodobnie otrzymasz gwarancję lub usługę AppleCare+ na niej poza Białorusi.
(260476)
Czy będę mieć problemy z aktywacją telefonu kupionego na Białorusi w Polsce?