צליל הפעלה שקט של האייפון 17 פרו מקס לאחר איפוס כל ההגדרות

שלום לכולם, אני נתקל בבעיה מתסכלת מאוד עם האייפון 17 פרו מקס שלי עם מערכת הפעלה iOS 27. זה נוגע לתכונת צלילי ההפעלה/כיבוי, שנמצאת תחת הגדרות > נגישות > שמע/חזותי. בעבר, תכונה זו עבדה בצורה מושלמת. גם צלילי ההפעלה וגם צלילי הכיבוי היו חזקים, ברורים ובאותה עוצמה בדיוק. הנה בדיוק מה שקרה ומה שניסיתי עד כה: הטריגר: לאחרונה, ביצעתי איפוס כל ההגדרות באייפון שלי (רק איפוס הגדרות, לא מחיקה/מחיקה מלאה מהגדרות היצרן). הבעיה: מיד לאחר האיפוס, צליל ההפעלה הפך שקט משמעותית, כמעט בקושי נשמע. באופן מוזר, צליל הכיבוי נשאר תקין לחלוטין וחזק כמו שהיה פעם. תמיכת אפל: יצרתי קשר עם התמיכה הרשמית של אפל. ניסינו לבצע איפוסי הגדרות נוספים יחד, אך זה לא פתר את הבעיה. בסופו של דבר הם הפנו אותי לספק שירות/מעבדה מורשה. בדיקת חומרה: המעבדה בדקה ביסודיות את האייפון שלי ואישרה שהחומרה תקינה ב-100% ועובדת כראוי (וזה הגיוני, בהתחשב בכך שצלצול הכיבוי והרמקולים הרגילים פועלים מצוין). למרבה הצער, למרות שהטלפון הוכרז כ"תקין" על ידי המעבדה, הבאג נמשך. צלצול ההפעלה עדיין שקט ביותר, ואף אחד עדיין לא הצליח למצוא לי פתרון. האם מישהו נתקל בבאג הספציפי הזה ב-iOS 27 לאחר איפוס ההגדרות שלו? האם יש מטמון שמע מוסתר או קובץ עוצמת מערכת שנזוק או נתקע על עוצמת קול נמוכה במהלך מחזור האתחול? כל עצה או פתרונות עוקפים יתקבלו בברכה!

Posted on Sep 21, 2026 6:41 PM

Reply

There are no replies.

צליל הפעלה שקט של האייפון 17 פרו מקס לאחר איפוס כל ההגדרות

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.