Previous 1 2 Next 20 Replies Latest reply: Mar 18, 2013 4:05 AM by Guang Go to original post
  • davidh Level 4 Level 4 (1,890 points)
    @hasenpfeffer2

    Yours is not the original post.
    See my reply in full for the first part of the origingal post.
    It can, does and should work.

    I supplied a known resolution for some problems some have seen with connectivity for Vista & later
    with other network software & hardware.

    Best regards.
  • hasenpfeffer2 Level 1 Level 1 (0 points)
    ^ I know I wasn't the OP. Sorry, you're right, the first part of the OP is being addressed by the other posts. I apologize.

    However, those suggestions don't solve the second part.
  • cory gangnes Level 1 Level 1 (0 points)
    I am also having the same issue with windows seven connecting to OSX 10.5 server via l2tp. first time is no problem but after that it won't reconnect until I restart the vpn service or wait about an hour. I will post if i figure out a solution.
  • Darryl C. Level 1 Level 1 (0 points)

    Has anyone found a resolution to the second issue of the original post... Connecting from Win 7 first time works, but subsequent tries fail on Leopard Server?

     

    I have run into this wall and need to find a solution.

  • cpmax Level 1 Level 1 (10 points)

    I'm in the same boat. If I "disconnect" manually then I can reconnect on Windows 7. But if it times out or is disconnected for some other reason then can't reconnect.

     

    Anyone have any further suggestions?

  • Guang Level 1 Level 1 (0 points)

    "I'm in the same boat. If I "disconnect" manually then I can reconnect on Windows 7. But if it times out or is disconnected for some other reason then can't reconnect.

     

    Anyone have any further suggestions?"

     

    Have anyone has a solution for this problem? I still have the same issue with Windows OS, Mac and iOS are working fine.

Previous 1 2 Next