5 Replies Latest reply: Jan 5, 2011 12:35 AM by Phreedom :)
Phreedom :) Level 1 Level 1 (0 points)
I bought a new iMAc 27" ran Bootcamp and put windows 7 on 100gb's of the HD mainly for games and the occasional windows only file, But the graphics card does not seem to work it's a:

Chipset Model: ATI Radeon HD 5750
Type: GPU
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 1024 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x68a1
Revision ID: 0x0000
ROM Revision: 113-B9710C-238
EFI Driver Version: 01.00.417

But on the windows side I get :

Card name: Standard VGA Graphics Adapter
Manufacturer: (Standard display types)
Chip type: ATI ATOMBIOS
DAC type: 8 bit
Device Key: Enum\PCI\VEN1002&DEV_68A1&SUBSYS_00CC106B&REV00
Display Memory: n/a
Dedicated Memory: n/a
Shared Memory: n/a
Current Mode: 1600 x 1200 (32 bit) (1Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model:
Monitor Id:
Native Mode:
Output Type:
Driver Name: vga
Driver File Version: 6.01.7600.16385 (English)
Driver Version: 6.1.7600.16385
DDI Version: unknown
Driver Model: unknown
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/13/2009 23:38:47, 15360 bytes
WHQL Logo'd: n/a
WHQL Date Stamp: n/a
Device Identifier: {D7B71EE2-2BE1-11CF-DA33-7C3DAEC2CB35}
Vendor ID: 0x1002
Device ID: 0x68A1
SubSys ID: 0x00CC106B
Revision ID: 0x0000
Driver Strong Name: Unknown
Rank Of Driver: Unknown
Video Accel:
Deinterlace Caps: n/a
D3D9 Overlay: n/a
DXVA-HD: n/a
DDraw Status: Not Available
D3D Status: Not Available
AGP Status: Not Available

I am really out of touch with windows so any help would be great I tried running the Ati Catalyst but it seemed to do nothing.

iMac11,3, Mac OS X (10.6.5)