Skip navigation

iphone 4 - google images

1884 Views 3 Replies Latest reply: Feb 3, 2011 5:31 PM by brendan67 RSS
brendan67 Calculating status...
Currently Being Moderated
Feb 3, 2011 12:01 PM
Hi

When I search (via 3G) Google Images all I get is lots of little blue squares with a question mark in the middle, instead of a thumbnail of the image, like when I'm on Wi Fi.

Can this be avoided, or is it down to 3g not displaying properly?

Any advice for this small problem appreciated

Kind regards
Macbook Pro, Mac OS X (10.6.4), running a home network, macbook pro, iphone 4
  • sn4p2k Level 4 Level 4 (1,215 points)
    Currently Being Moderated
    Feb 3, 2011 12:03 PM (in response to brendan67)
    when im on 3g it works just fine

    to be honest these are the solutions that may or may not work..

    first thing I would try is rebooting the phone by holding the sleep/wake button and home button for 15 seconds until you see the white apple logo

    if that doesn't work I would restore from backup and if that doesn't work I would restore as new if all else fails take it to your closest apple store they may replace the phone for a working one..
    macbook pro 17 inch - iPhone 4, Mac OS X (10.6.6)

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.