Previous 1 2 Next 20 Replies Latest reply: Oct 18, 2012 8:12 AM by Susan Woodrum Go to original post
  • Michael Wasley Level 5 (6,805 points)

    Thanks for that, Tom.

     

    I'd tried the Adobe route suggested here and elesewhere without success, your approach works fine on Facebook and YouTube.

  • HuskyRips Level 1 (0 points)

    HELP!!!! I tried all of the above and have  no luck at all!

     

    1. I uninstalled the flash player using the Adobe uninstall_flash_player_osx_10.4.dmg

     

    2. I then down loaded Shockwave_Installer_Slim.dmg and installed it (Nothing no FLASH on my Safari)

     

    3. I then down loaded flashplayer10_1r102_64_mac_sa.app.zip from Adobe archived versions and again nothing.

     

    The flash player shows up in my DOCK. but it won't work in any of my internet applications like Safari of Camino.

     

    I even placed the Flash player into the Utilities Folder in my Applications and again nothing.

     

    I restarted my Mac ten times or more trying everything I know and nothing!

     

    Adobe tottly pulled the plug on all support of as well as information on their website and I'm a  long time Adobe user... this is fricking nuts!

     

    What am I dong wrong?

  • Michael Wasley Level 5 (6,805 points)

    Did you look at the link suggested by Texas Mac Man?

     

    It works fine for me on a PB G4 in 10.4.11.

  • HuskyRips Level 1 (0 points)

    Thanks, Texas Mac Man is right on the money.

     

    [quote]

    Download this http://www.steelbin.com/FPforFBPPC.zip to your desktop, unzip it, and replace the current Flash Player plug-in which is in your main/Library/Internet Plug-Ins folder, (not the user Library). Save the old one just in case this one doesn't work.[/quote]

     

    Just make sure you place the Flash Player.plugin in both the main/Library/Internet Plug-Ins folder as well as the applications Utilities Folder.

     

    Did it and works great.

     

    Thanks Michael and Texas Mac Man


  • danoks Level 1 (0 points)

    Cheers so much, i had the same problem.

     

    Great help!

  • Susan Woodrum Level 1 (10 points)

    Boy this 101.64 worked for me, too on my 600Mhz iBook G3 running 10.4.11.  Be sure to use the Mac version with the "UB" in the name.

Previous 1 2 Next