Skip navigation

a few graphics glitches after 4.3 update

26817 Views 104 Replies Latest reply: Jun 11, 2011 6:42 PM by Gary W. Graley RSS
  • Joseph Kriz Level 5 Level 5 (5,045 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 25, 2011 1:12 PM (in response to arrow7)
    I would think it would only be the "End of Story" if 4.3.1 fixes your problem.

    Did 4.3.1 fix your problem?

    Did it fix everyone's problem?
    iMac 27 (11,3), iMac 21.5 (10,1), MacMini (3,1), iPod Touch, Mac OS X (10.6.7)
  • therockchild Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Mar 26, 2011 2:19 PM (in response to Joseph Kriz)
    So far so good here with the update. I don't see anymore weird graphic issues. Please keep reporting back if anyone else still experiences this after updating.
    Dell, Windows 7
  • ErikW Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Mar 27, 2011 11:18 PM (in response to Joseph Kriz)
    4.3.1 update solved the issue for me.
    iMac i5; Dual 2 G5; MacBook Pro; iMacG5; MacBook; Apple TV; iPhone 3G, 4, iPad, iOS 4
  • lailari72 Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Mar 28, 2011 12:28 AM (in response to arrow7)
    Scares me to update to 4.3.1, especially after the nightmare of 4.3 last time...

    But things are flickering, so I guess I have to do it ;(
    Dell Inspirion, and Crimson Fire (G4 iTouch), Windows 7
  • lailari72 Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 28, 2011 12:44 AM (in response to arrow7)
    Did the update and it's doing that same thing it did when I first installed 4.3, putting the iPod into recovery mode.

    I don't get this, I thought it was just a 4.3.1 bug fix, not a repeat of 4.3.
    Dell Inspirion, and Crimson Fire (G4 iTouch), Windows 7
  • ErikW Level 2 Level 2 (250 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 28, 2011 1:29 AM (in response to lailari72)
    lailari72 wrote:
    Did the update and it's doing that same thing it did when I first installed 4.3, putting the iPod into recovery mode.

    I don't get this, I thought it was just a 4.3.1 bug fix, not a repeat of 4.3.


    To be fair, this thread is about graphics glitches in Gen 4 iPod touch after the 4.3 update. Apple has acknowledged and seemingly addressed that issue with 4.3.1. Going into recovery mode is something different. I'd suggest searching for other threads, or contacting Apple or the Genius Bar if a full restore is unsuccessful.

    This is just the wrong thread for your issue.
    iMac i5; Dual 2 G5; MacBook Pro; iMacG5; MacBook; Apple TV; iPhone 3G, 4, iPad, iOS 4
  • Kiwi913 Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Mar 29, 2011 4:34 PM (in response to arrow7)
    Yeah mine does this too. usually on the battery/ time/ wifi icons on top, and sometimes on other things like pop-up notifications and the slide to unlock bar. Even the enter passcode screen sometimes shows weird lines, but all of these normally go away after tapping around a bit. Like Paul said, it's not very consistent and seems to happen randomly, and trying to take a screenshot of it makes the glitches go away. This is getting super annoying.
    PC, Windows XP, Dell desktop
  • JimHdk Level 7 Level 7 (21,845 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 29, 2011 4:44 PM (in response to Kiwi913)
    Kiwi913 wrote:
    Yeah mine does this too. usually on the battery/ time/ wifi icons on top, and sometimes on other things like pop-up notifications and the slide to unlock bar. Even the enter passcode screen sometimes shows weird lines, but all of these normally go away after tapping around a bit. Like Paul said, it's not very consistent and seems to happen randomly, and trying to take a screenshot of it makes the glitches go away. This is getting super annoying.


    Update to iOS 4.3.1. It contains a fix for this problem.
    IPad 64GB, iPod Touch, iMac, iOS 4
  • Primenay13 Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Mar 29, 2011 6:52 PM (in response to JimHdk)
    4.3.1 fixed all my graphics problems!!! Thanks apple Now they just need to fix how slow IOS is.... and the opening app animations
    Dell, Windows Vista
  • lailari72 Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 30, 2011 5:32 PM (in response to arrow7)
    Oh I didn't know that, I thought it was like your average update, the kind that windows does. Thanks arrow.

    Update: Installed the update 4.3.1 a few days ago, it erased everything and then tried to restore, then it couldn't. Rebooted the system, tried it again and it restored (but with an annoying add on, my icons always have to be refiled and some times I have apps that don't work at all because of "missing components"). Today, I was going to add a film to the iPod and iTunes wouldn't recognize it, it asked to restore, I did as promoted and then said it couldn't restore it. Decided to plug in my older, six year old iPod (a first gen nano, and it was fine, no glitches and no gremlins in the machine), and it recognized the older Nano, but not the newer iTouch.

    I'm getting a little tired of having to restore this iPod Touch every time I want to synch it with ITunes. I mean all was well and good before 4.3, so umm.

    I'm running Windows 7 on a Dell, is it the OS on the Dell that's doing this, or is it this 4.3 that's the culprit I wonder?
    Dell Inspirion, and Crimson Fire (G4 iTouch), Windows 7
  • lailari72 Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 30, 2011 5:35 PM (in response to ErikW)
    Okay, sorry...I don't know how delete a message on this board.

    Will look elsewhere for help.
    Dell Inspirion, and Crimson Fire (G4 iTouch), Windows 7
  • ikajjake Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Apr 17, 2011 7:57 PM (in response to Bernd Maedicke)

    is it okay to update directly from 4.2.1 to 4.3.2 or from 4.1 to 4.3? thanks, i really appreciate your help.

  • theahhmoment Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Apr 19, 2011 4:42 PM (in response to arrow7)

    It happens to mine too! Same problem with the pixels jumping around whenever my alarm goes off. Sometimes even when I get the push notification. I'll update mine tonight when I get hope. I hope that will solve the problem!

  • Gary W. Graley Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Jun 11, 2011 6:42 PM (in response to arrow7)

    Found this thread, mine seems to be working ok, but it does do the thing with the photo albums but not always, some times I can't get to the camera's folder at the top, I did a reset and it came back and worked and has been for the rest of today, but that seems like a small fix and not a real done fix...

    G2

     

    ps, I just got mine a couple of days ago so when I connected up it went right for the upgrade.

    so I never saw any of the other things that folks have noticed before...

1 ... 3 4 5 6 7 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.