Previous 1 2 Next 15 Replies Latest reply: Aug 3, 2011 8:50 AM by kate_
DLC42 Level 1 Level 1 (0 points)
I have an iPhone 4 with OS 4.3 and an ATV2 version 4.2. My issue is that I'm only getting audio from the You Tube App and nothing else. As you can see everything is up to date, I have tried restarting all hardware, I am getting audio from everything, and I have verified that Apple TV has been sellected as my output from my iPhone. I'm not getting the icon for the pictures in my Camera Role either althought I do get audio if I try to play a video clip from there. I'm pretty stumped. Any help would be sincerly appreciated! Thanks alot!

Something useful enough to run Active X, Windows Vista, I work for a living... So obviously it's not a Mac.
  • Winston Churchill Level 10 Level 10 (87,350 points)
    Welcome to the Apple Community.

    Perhaps a silly question, but you've definitely updated your phone to iOS 4.3 right.
  • Evilerwin Level 1 Level 1 (0 points)
    I am having the same issue. I am running 4.3 on my iPad and my iPhone 4. I only get sound, no video as well. Would appreciate assistance too.
  • craig stewart Level 2 Level 2 (405 points)
    Same deal for me, latest software and hardware and no video. Things that used to work don't anymore like music videos that I purchased from iTunes.

    Answers please apple!!

    Craig
  • tmartine Level 3 Level 3 (965 points)
    i've had AirPlay get stuck a few times.. seems still a little buggie..

    if found that

    1) switching WiFi off then back on fixes this.. or switching to another network and then back if you have more than one network..

    2) sometimes just killing the app does it.. on iOS device.. single click the button to get to homepage.. then double-click to bring up the app switcher.. press and hold on the app 'til reveals the red icons with "-" in them.. then press the red icon to kill the app.. then just restart the app from the home screen again.. this usually clears out whatever has gone wrong

    between those two things AirPlay starts working again.. also noticed that once you do that the app generally start working with airPlay pretty solidly..

    Message was edited by: tmartine
  • craig stewart Level 2 Level 2 (405 points)
    When you say "Stuck" what do you mean? Mine plays the music as though it were just a music track. It's like it does not recognize that its video. But I would not call it "stuck" Will try your fix though and see if it solves this issue.

    Craig
  • Andrew Lipka Level 1 Level 1 (60 points)
    Same issue, except particularly on my iPad 2 32GB ATT+wifi. Only apps that streamed earlier (Videos) work. Updated AirVideo, Safari videos, EyeTV, either stream only audio or do not stream at all. However, through the iPhone 4 with iOS 4.3, I do sometimes get video and audio streaming with AirVideo and EyeTV (and even SlingMobile, which curiously doesn't have an AirPlay control but was streaming anyway for a while today), but with iPad 2, it doesn't.

    Big problems afoot here. And yes, I have updated my AppleTV 2 to the latest software. Obviously the iPad2 is up to date.
  • ElPit Level 1 Level 1 (0 points)
    Same problem here!

    I have an iPad 2 where I can play any video from my Mac Mini, which I have as Media center.

    But at the time of dropping it to Apple TV 2, it send only audio, not video.

    I saw something around there about rebooting the device and the Mac Mini. and I got it to work just once with one video...

    now it is impossible again to send that same video to Apple TV.

    Anny idea?

    Thanks
  • Woo Wooz Level 1 Level 1 (0 points)
    I have the same problem too. I am trying to play videos through Air Play on my iPad 1 onto my HDTV and all I get is the audio onto the tv shown as a music clip and the video minus the audio remains on the iPad. This is using apps that are supported by AirPlay as they have the icon to switch onto apple tv (eg air video)

    Please help as the feature would be so useful
  • Ninjaface Level 1 Level 1 (0 points)
    Same here. iPad 2 w/ atv2 and homeshare from iTunes on Mac pro. Neither safari or air video plays video. Only audio. Atv videos play fine. Apple.iOS people , hear me now. Deliver us help
  • Scott Dye Level 2 Level 2 (175 points)
    Same issue. Airplay worked fine before updating the iPhone, then it started streaming audio only from the various apps that previously allowed airplay. It even pops up the little overlay in the lower left-hand corner as-if its playing an audio file. So theoretically it's not just that the video isn't working, the process actually thinks it IS playing an audio-only file...

    I then updated the Apple TV, but it didn't help.

    Frustrating.
  • NickRno77 Level 1 Level 1 (10 points)

    I'm having similar issues, if I try and play video via the iPad 2 Videos app I only get sound on the ATV2, video is played on the iPad 2. Maybe I'm missing something because I can get the same videos playing on the apple tv via the atv2 menus and if I use the apple remote app no problems as well. Maybe I'm missing something here?

     

    Video/Audio works using safari YouTube and iPad YouTube also apple remote app. As far as I can make out it seems an issues using the iPod App which links into the  iPad Videos App, same issue if I use the iPad Videos App.

     

    BTW if I try and play shared video using the iPod app on my iPhone same problem. I'm wondering if there is an issue with iOS 4.3.2 update. Apple TV did not get the update ?

  • mMastropiero Level 1 Level 1 (0 points)

    Had the same problem. All updated, all just powered off and still my iPad would sent only audio.... UNTIL I downloaded the Air Video BETA server. That's the key

  • tararotten Level 1 Level 1 (0 points)

    sorry to take this off track but Andrew Lipka did you ever find a solution for this thread https://discussions.apple.com/thread/940487

  • lisafrommurrieta Level 1 Level 1 (0 points)

    Ok, I downloaded the Air Video beta server (actually called "air video free") at the app store and don't know what to do from here.  Not many options. "Add a server" and "enter the server pin"????  The other great option is to "specify address manually"...??????  And then add a "pin".  I'm lost. Can anyone give a bit more details please?

Previous 1 2 Next