Skip navigation

Graphic problems, mostly in Mail and Safari

8606 Views 81 Replies Latest reply: Apr 17, 2013 5:55 PM by bracco RSS
  • The Herd Family Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Mar 19, 2013 6:09 AM (in response to Woaha)

    Yep, still happening to me as well. 10.8.3 hasn't fixed anything. I must leave Graphics Switching off in the System Prefs or deal with the garbled text and images in Mail and Safari. This of course causes rapid battery drain.

     

    Come on  Apple. Enough already.

     

    Late 2011 MacBook Pro

    Processor  2.4 GHz Intel Core i7

    Memory  4 GB 1333 MHz DDR3

    Graphics  AMD Radeon HD 6770M 1024 MB

  • Gregory6325 Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Mar 19, 2013 7:06 AM (in response to LeVeL5)

    I ended up taking my Mid 2010 MacPro to an Apple authorized service center. They found that my graphics card was bad. They replaced that, and that fixed the graphics issue I was having. That was a month ago, so my issue is definitely fix, and was hardware related.

  • LeVeL5 Level 1 Level 1 (20 points)
    Currently Being Moderated
    Apr 13, 2013 1:21 PM (in response to Brauseauto)

    After spending some time with 10.8.3, I can say it has solved the graphic glitches in some situations but they persists in others. I haven't experienced any more glitches in Safari and Quick Look (which I use the most), but they persist in Mail (which I use the least):

     

    Screen Shot 2013-04-13 at 3.39.02 PM.png

  • Woaha Level 1 Level 1 (0 points)
    Currently Being Moderated
    Apr 14, 2013 1:53 PM (in response to LeVeL5)

    Same thing for me : no more glitches except in Mail.

  • brandscill Level 1 Level 1 (10 points)
    Currently Being Moderated
    Apr 15, 2013 11:30 PM (in response to Woaha)

    Yep same, safari is fine. Mail gives me small random glitches only once and a while. Much improved from where we were. Highlights that it most likely deffinetley isn't a hardware problem.

  • gibi79 Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Apr 17, 2013 1:45 PM (in response to Brauseauto)

    Hi guys,

     

    same problems with my MacBook Pro 15'' Early 2011 i7 2.3 GHz Hi-Res Antiglare Display SSD Kingston HyperX 240GB 2*4 GB RAM.

     

    An Apple authorized service center already replaced 2 times my logic board but problems are still here. :-( It's clear it's a software problem.

     

    I have these issues with OS X 10.8.1, 10.8.2, 10.8.2 and Safari (6.0.4 too) and Mail.app. I attach to you some examples.

     

    IMG_0588.JPG

    IMG_0593.JPG

    IMG_0599.JPG

    IMG_0607.JPG

    IMG_0753.JPG

    I think it could be a good idea report the issues in the page http://www.apple.com/feedback/macosx.html linking the report to this discussion. Then, we only gotta hope!

     

    If you find a solution to this problem, please post it here. Thanx.

  • bracco Calculating status...
    Currently Being Moderated
    Apr 17, 2013 5:55 PM (in response to LeVeL5)

    Yup, I get glitches like this on a daily basis. It started happening after one of the updates - but I can't recall wich one. Almost always in mail, but occasionally in Safary too.

1 2 3 4 5 6 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Related Articles

Bookmarked By (3)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.