Skip navigation

Problem with Bluetooth keyboards: "?" and "!" symbols doesn't appears in password fields

701 Views 3 Replies Latest reply: Sep 11, 2012 8:04 AM by James Ward4 RSS
javy97 Calculating status...
Currently Being Moderated
Aug 5, 2012 3:18 AM

Hi:

 

I have a new iPad 2 running iOS 5.1.1. With my iPad, my friend gift me an iPad 2 Spanish Bluetooth keyboard and it works perfect but there is a problem.

 

I can use all symbols in text fields, but in password field I can't use "?" or "!" symbols; I need to show the tactil keyboard and then write this symbols with the tactil keyboard. A family borrow me another keyboard (other brand and model) and I have the same problem.

 

I tested both keyboards in an iPhone 4S running iOS 5.1.1 too and in this device the "?" and "!" symbols works perfect in any password field. I tested both keyboards in a friend's iPad 2 and the problem persist.

 

Therefore, I concuded that it's a bug in iOS 5.1.1 iPad Software (I only tested it in an iPad 2, it's probably it's happening in another model, too).

 

Did you know this bug? It's horrible to people like me that need to use these symbols in any passwords.

 

Thanks!

 

P.S. In password fields I can use other symbols like "@", "#", "~", "€", "$", "/", "(" , ")" , including "¿", "¡" ............. but "?" and "!" symbols are impossible.

iPad 2 Wi-Fi, iOS 5.1.1, Language: Spanish | Keyboard: ISO

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.