3 Replies Latest reply: Apr 30, 2013 8:49 AM by isabelh
FontM2 Level 1 (0 points)

I recently bought this new router, model NETGEAR DGN2200v3, and at first everything was O.K. and I could connect to internet. Then, I suddenly lost internet connection and a exclamtion mark appears on the Wi-Fi sign. There I could see that there was perfect signal to my wireless network, however, no internet access. It self-assigns a IP adress and I know that when it stars with 169 there is no intertet connection. I have researched on forums and I have tryed everything I thought that it could make it work again: turning off and back on the router, run the "Assist me" button, change the DNS, and even tryed to make it "forget" the network and set it again but nothing works. I have ran out ideas. Help please!


iMac
  • BDAqua Level 10 (122,286 points)

    http://support.apple.com/kb/TS3611

     

    Instead of joining your network from the list, click the WiFi icon at the top, and click join other network. Fill in everything as needed

  • Linc Davis Level 10 (192,897 points)

    Please connect to the router with an Ethernet cable and turn off Wi-Fi. Any difference?

  • isabelh Level 1 (0 points)

    I also have a problem conneting my Macbook Pro to the Internet. It has been fine but now won't connect either through wifi or ethernet cable. Other machines are fine on both routers.  I get a message saying Network change detected..  Any suggestions as to what this means and how to fix it. The routers are fine with another lapop and my Ipad, and the connection to the routers is fine with the Macbook...  all suggestions gratefully received.