Skip navigation

3.4.1. (and 3.4.0.) problem with Portrait Professional Studio and Facebook

846 Views 4 Replies Latest reply: Oct 10, 2012 1:34 PM by grdh20 RSS
7secrets Calculating status...
Currently Being Moderated
Oct 1, 2012 3:04 AM

1. I just installed Aperture 3.4.1 and I can't use Portrait Professional Studio, whenever I try to edit a picture with that plug-in, Aperture brings up a message saying that Aperture quitted and asks if I want to reopen it or not. However, Aperture doesn't appear to have quitted, it's still on the screen, and you can just click OK and continue working. It also creates a tiff file for PP to use, but PP never starts. The same problem I realized at 3.4.0. but I hoped that would be fixed with the new version 3.4.1.

By the way: Other Plug-Ins (Nik) are working fine for me.

 

2. I activated the facebook account for synchronizing FB albums. In most cases Aperture synchronize only one pic per album and then display an error message.

 

I am using:

iMac core 2 duo

OS X Mountain Lion 10.8.2.

Aperture 3.4.1

Portrait Professional Studio 10.8

 

How can I fix these two problems?

Is there anybody with the same probllem with Aperture and Photo Portrait Professional since 3.4.0 / 3.4.1?

 


iMac, OS X Mountain Lion (10.8.2)

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.