3 Replies Latest reply: Jan 4, 2013 11:44 PM by kcstudio
Tony_Premier Level 1 Level 1 (0 points)

Hey!

 

For some reason I have an issue with recording guitars into Logic. I use Pod Farm 2.0 for which came with the GX interface I use as well. What I use really isn't so much the issue becuse before I can even open it, I get this annoying buzzing sound after every strum or pluck. No matter what I do it, it won't go away.Screen Shot 2012-10-21 at 5.44.59 PM.png

These are my current settings when I go to my preferences, however that buzzing sound still shows open. When I use the GX with Reason 6.5, I have no issues at all so I know it's not PodFarm, the GX, or even Reason. Is there something I'm missing? Any help would be awesome! Thanks in advance!

 

 


Logic Studio, Mac OS X (10.6.8)
  • 1. Re: Guitar Problems
    Tony_Premier Level 1 Level 1 (0 points)

    Any help would be great guys!

     

     

  • 2. Re: Guitar Problems
    Tony_Premier Level 1 Level 1 (0 points)

    Yuuuuup still having issues fellas. Any help? Anyone?? lol

  • 3. Re: Guitar Problems
    kcstudio Level 4 Level 4 (1,625 points)

    Tony, it is a known fact that Pod Farm and Logic have got issues. Eventually, some can be solved, but it is very difficult to do a sensible diagnostic via mail. I would suggest you record in Reason or Garage Band and later on produce in Logic. In the meantime check if your Pod Farm stuff is absolutely up to date, very critical anyway but essential if you work with Line 6 gear/plugs! Also check the Line 6 forums, because it is a well known problem with, rather awkward  for you, potentially many causes.

    Good luck!