Skip navigation

Problems loading Youtube and Facebook with ethernet connection

135 Views 0 Replies Latest reply: Nov 16, 2012 11:27 AM by lucybird93 RSS
lucybird93 Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 16, 2012 11:27 AM

I have a 2010 13" MacBook.  I have no problems with the internet when connected to wifi.  When I am connected to my ethernet connection I cannot load Youtube or Facebook completely. The two websites will load partially and let me use certain functions but they will not work entirely.  For example facebook won't let me load more than 10 newsfeed posts and will occasionally stop loading chat(it says it is disconnected).  Youtube will load everything except for letting the actual video play.  It looks like it is trying to buffer but will never actually play any video.  I have been using these websites with this connection for awhile but all of a sudden it stopped working.  I've tried looking for irregularities in the DNS and tried deleting and readding my ethernet connection.  Please help!

MacBook

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.