Skip navigation

All the cluster services missing

196 Views 2 Replies Latest reply: Nov 23, 2012 1:01 AM by kidman80 RSS
kidman80 Calculating status...
Currently Being Moderated
Nov 18, 2012 6:08 PM

I'm trying to setup the rendering farm for 5 MacPro but I couldn't see any available service node in the Qmaster for me to setup. I've share all the service for the computers but I still can't see non of it available in the cluster. Anyone can advise or help on this?

Compressor, Mac OS X (10.7.5)
  • Russ H Level 6 Level 6 (12,945 points)
    Currently Being Moderated
    Nov 19, 2012 7:53 AM (in response to kidman80)

    When I have a chance I'll see if I can find a thread that I recall and that may be helpful. In the meantime…

     

    Are you using Computer Plus or manually configured? Do you have the same versions of OS, Compressor and Quicktime on each machine? Are you connected by Ethernet?

     

    Post a screen shot of Qmaster Sharing settings window.

     

    Russ

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.