2 Replies Latest reply: Dec 12, 2012 11:02 AM by colosandy
colosandy Level 1 Level 1

Cannot get a SEND Icon in my toolbar. Not in my view/customize. Any help????


MacBook, Mac OS X (10.4.11), nothing under view & customize
Solved by colosandy on Dec 12, 2012 11:02 AM Solved

Thanks, so much. I only had no send on the reply. Turns out, I inadvertently had gone over the tiny dot under spotlite & it had hid the toolbar. Never noticed that spot before.   Good thing to know about. Appreciate your reply.

colosandy

Reply by kostby on Dec 11, 2012 12:06 PM Helpful

If I understand your question, in the Mac Mail version I'm using (4.6) on OS X 10.6 Snow Leopard, the Send icon only appears in the Mail toolbar AFTER you've composed a New Message, Reply, or Reply All to an existing message. It will never appear when you're only reading existing messages. I believe that's been true for all versions of Mail I've used, beginning with OS X 10.4 Tiger.

All replies

  • kostby Level 4 Level 4

    If I understand your question, in the Mac Mail version I'm using (4.6) on OS X 10.6 Snow Leopard, the Send icon only appears in the Mail toolbar AFTER you've composed a New Message, Reply, or Reply All to an existing message. It will never appear when you're only reading existing messages. I believe that's been true for all versions of Mail I've used, beginning with OS X 10.4 Tiger.

  • colosandy Level 1 Level 1

    Thanks, so much. I only had no send on the reply. Turns out, I inadvertently had gone over the tiny dot under spotlite & it had hid the toolbar. Never noticed that spot before.   Good thing to know about. Appreciate your reply.

    colosandy