0 Replies Latest reply: Dec 19, 2012 8:21 AM by Wajibu
Wajibu Level 1 Level 1 (0 points)

Screen Shot 2012-12-19 at 19.08.55.png

I am setting up my OSX 10.6 Server on my Mac Mini. When setting up the mail account, using MAIL and configuring my address on my Mac book pro running OSX 10.8 I get the above screen.

 

When I pressed automatic configuration a screen came up asking me to choose and application. I choose MAIL and then ticked the box that says "always use this application". Unfortunately the MAIL application did not work and now I can not try another app to automatically configure my MAIL.

 

Can someone please advise me where im my files I can find this string so that I can delete the "always use this application" bit, to allow me to continue with my set up.

 

I have tried to search for this problem on line but just can not find anyone who has done something similar. Mind you I am probably using the wrong terminology. Below I have details of my computer and software.

 

Many thanks

 

Model Name:          MacBook Pro

  Model Identifier:          MacBookPro9,1

  Processor Name:          Intel Core i7

  Processor Speed:          2.6 GHz

  Number of Processors:          1

  Total Number of Cores:          4

  L2 Cache (per Core):          256 KB

  L3 Cache:          6 MB

  Memory:          8 GB

  Boot ROM Version:          MBP91.00D3.B08

  SMC Version (system):          2.1f170

  Serial Number (system):          C02HN01SDV35

  Hardware UUID:          01641B61-511A-5D19-A8C1-0FADEBA8FFCB

  Sudden Motion Sensor:

  State:          Enabled

 

System Software Overview:

 

  System Version:          OS X 10.8.2 (12C3012)

  Kernel Version:          Darwin 12.2.1

  Boot Volume:          Macintosh HD

  Boot Mode:          Normal

  Secure Virtual Memory:          Enabled

  Time since boot:          11:46


MacBook Pro (15-inch, Mid 2012), OS X Mountain Lion (10.8.2), OS 10.6 Server, sharing prob.