7 Replies Latest reply: Jan 27, 2013 11:41 AM by otisorchards8
ncoyle Level 1 Level 1 (0 points)

since updating to itunes 11 i cannot access the store, any help appreciated


Windows 7
  • b noir Level 9 Level 9 (72,020 points)

    Is iTunes endlessly saying "Accessing iTunes Store"? Or is something a bit different going on?

  • ncoyle Level 1 Level 1 (0 points)

    Getting a blank screen on the store. No error messages. Have turned off all firewalls and protections but no joy

  • b noir Level 9 Level 9 (72,020 points)

    Okay.

     

    Let's first try the following document:

     

    Apple software on Windows: May see performance issues and blank iTunes Store

     

    (If there's a SpeedBit LSP showing up in Autoruns, it's usually best to just uninstall your SpeedBit Video Accelerator.)

  • MrWhack Level 1 Level 1 (0 points)

    Me too! A second user with this problem.

    Apple now has multiple users with this problem.

     

    Have done the AutoRuns processes with AutoRuns and only have Apple there.

     

    Music plays on iTunes. Can login into iTunes but only see my user login and account balance at the top but a blank screen below, then an error message like this.

    iTunes error message.jpg

    The App then freezes and/or crashes. It's as if the visual display of the iTunes Store (images etc) and its downloading are hanging this App.

     

    I have Logged in and out but still no luck. (My Login is accepted)

    My old iTunes ran fine. Nothing else on my system has changed except this new iTunes Version.

    I am running XP (SP3) and iTunes Version (11.01.12)

     

    Need help urgently.

    Thank You

  • lhym88 Level 1 Level 1 (0 points)

    Got serious problems with this software, absolute crap. For many songs i am only able to add them to playlists, and the songs don't go into my library, there is no way of adding them in?!?!

  • otisorchards8 Level 1 Level 1 (0 points)

    I was having the EXACT same problem after updating to 11. 

     

    As b noir suggested, I followed this http://support.apple.com/kb/TS4123

     

    I'm no expert, so it took a while to figure out what to do next.  Turns out, the winsock publishers (bytemobile) for the 3 "BMI over [MSA..." were not showing like they are on the screenshot of the page.  So then what??  I cannot explain what a blinet.dll or a winsock is. 

     

    After much googling, I uninstalled my old sprint aircard software.  Everything now works like a charm. 

  • otisorchards8 Level 1 Level 1 (0 points)

    This was after reinstalling, uninstalling, following the apple uninstall directions for specific uninstall and reinstall orders, firewall disable/enable, antivirus disable/enable, phone call to apple support, etc....

     

    In the end, just uninstalled the old sprint aircard software.  Too easy