6 Replies Latest reply: Apr 11, 2013 5:11 AM by Lucicop
NeoAndrei Level 1 (0 points)

Hello....i am from Romania and i still cannot rent movies with appletv 3rd generation!Please help me with a reason!Andrei


AppleTV 2
 • SeaBeast Level 4 (2,870 points)

  Hi,

   

  It seems from here that you should be able to rent movies: http://support.apple.com/kb/HT3069

   

  Is your account set for your country and is your credit card postal address is indeed in Romania?

 • DanadDragomir Level 1 (0 points)

  Salut,

  Ti-ai rezolvat cumva problema cu inchiriatul filmelor pt apple tv? Se pare ca am si eu aceeasi problema: am cumparat din statele unite un apple tv si nu reusesc sa inchiriez filme. Pe ecranul principal nu imi apare optiunea "movies".

   

  Daca ai vreo sugestie, iti multumesc anticipat!

  Succes,

  Dana

 • NeoAndrei Level 1 (0 points)

  Buna Dana....nu am reusit sa imi rezolv problema si am deviceul de acum 1 an aproapre de la aparitia lui in martie 2012...e de ultima generatie...offf si tot asa mi l-am luat din state ca era mult mai ieftin.Sunt cam ofticat ca nu-l pot folosi pentru a inchiria filmele.Am facut un trick, am setat tara ca fiind Canada si a vazut meniul dar pt ca am contul de apple tv facut in romania isi da seama si cred ca si dupa ip ca vreau din Romania sa accesez streamingul de la ei de pe server.Faza ciudata si imorala a celor de la Apple este ca pe site-ul lor spun ca in Romania poti doar inchiria filme nu si sa le cumperi, dar nu e real, mint la faza asta si pare a inselaciune de vreme in Romania comercializeaza acest produs.Ma gandesc sa imi faca un cont de apple intr-o tara agreata de ei....alta decat Romania desigur si cu cardul din Romania ca doar nu imi da vreunul card de afara....ar trebi sa ma duc personal sa imi fac card la o banca straina!!!:))) crede careva ca imi va fi util sa imi fac id de apple afara tinand cont ca serverele de la Apple cred ca sunt setate sa vada ip-ul de request a filmelor?Multumesc anticipat....caut solutie, chiar si neortodoxa!!!

 • Lucicop Level 1 (5 points)

  Problema e contul de pe care intri, si nu IPul. Eu am device-ul aici in State, si doua conturi: unul de RO si unul de US. *** intru pe ala din RO, nu mai am decat putine optiuni disponibile in meniu. Am incercat sa cumpar filme si de aici, insa cand ajunge la plata, nu am nimic setat pentru contul de US, pentru ca cere un mijloc de plata inregistrat aici. Asadar, cred ca nu se pot face multe lucruri cu AppleTV in RO. Cautam cev workarounduri si am ajuns aici, daca aflu ceva nou, revin.

 • NeoAndrei Level 1 (0 points)

  Buna Lucicop...inteleg din ce mi-ai spus ca daca imi fac un card de plata intr-o tara agreata de Apple si totodata un cont de separat de cel pe care-l am actual si atasez contului respectiv ca mijloc de plata cardul nou creat as putea cumpara/inchiria filme si din Romania...cred ca asta e singura varianta momentana la care pot apela nu?P.S Multumesc de informatii, sunt f utile!!

 • Lucicop Level 1 (5 points)

  Se pare ca si Netflix, si Hulu, folosesc si IP-ul ca verificare. Ar trebui sa folosesti si un proxy ca sa obtii IP in una din tarile agreate. Eu am reusit sa ma inregistrez la Hulu cu card din Romania, insa momentan merge pentru ca sunt in State.