Skip navigation

Apple TV 3 5.2 update stops playing movies

658 Views 3 Replies Latest reply: Feb 18, 2013 6:27 AM by pshill RSS
Brian Christmas Calculating status...
Currently Being Moderated
Feb 3, 2013 9:23 PM

G'day

 

I've got a 27" late 2010 i7 16GB iMac running X.8.2, and an Apple TV 3. Just updated to 5.2 on the ATV. Latest iTunes on the iMac.

 

Everything is hooked up OK, and I've got 4 (out of 5) bars signal strength on the ATV. (about 10 metres apart)

 

The ATV plays everything through the router OK, including YouTube clips.

 

It also plays music OK (or seems to) from iTunes on the iMac, without failure.

 

However, all movies stored in iTunes lose the link when playing, and I get the 'Your ATV is not connected to iTunes, please connect' message after 1 to 6 minutes. I usually can regain the link with little delay, but it's a pain having to reselect all the menu choices.

 

I did NOT have any problems with 5.1

 

I've reset the ATV, and reset my iTunes Home Sharing.

 

Any thoughts on what's wrong please?

iMac, OS X Mountain Lion (10.8.2), 2010 i7 iMac, Epson 730, FX C1110

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.