Skip navigation

HT5517: Apple TV (2nd and 3rd generation): Understanding AirPlay settings

Learn about Apple TV (2nd and 3rd generation): Understanding AirPlay settings

HT5517 video is working but no sound in airplay

370 Views 1 Reply Latest reply: Feb 28, 2013 3:34 PM by Winston Churchill RSS
Goldenrams Calculating status...
Currently Being Moderated
Feb 28, 2013 3:28 PM

I have an Apple Tv both 2nd and 3rd generations. My vidoe is working but no sound when trying to play a video from my Iphone. I use Airport express for wi-fi. I am able to do everything else with Apple TV.

AppleTV 2, iOS 6.1.2
  • Winston Churchill Level 10 Level 10 (81,650 points)
    Currently Being Moderated
    Feb 28, 2013 3:34 PM (in response to Goldenrams)

    Welcome to the Apple Community.


    Try the following steps, check whether things are working after each step where appropriate, before trying the next.


        1.    Check AirPlay is turned on on the Apple TV (turn it off and on if it already is)

        2.    Check that both devices are on the same network (Settings > Wifi, on the mobile device and Settings > General > Network, on the Apple TV).

        3.    Restart the Apple TV (Settings > General > Restart).

        4.    Restart the Apple TV by removing ALL the cables for 30 seconds.

        5.    Restart your router.

        6.    Restart your mobile device.


Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.