6 Replies Latest reply: Dec 11, 2013 5:56 AM by Veeck Br
Rick King Level 1 Level 1 (5 points)

I'm getting a lot of unsupported image format messages, even though they worked fine yesterday.  Nikon D700 files, some converted to PS.  Help.


iMac (21.5-inch Late 2009), OS X Mountain Lion (10.8.2), imac 3.06 GHz Intel Core Duo 16 BG
  • Rick King Level 1 Level 1 (5 points)

    anybody???

  • léonie Level 9 Level 9 (71,720 points)

    What happened between yesterday and today? What has changed? Have you installed or upgraded anything - plug-ins, camera helper application? Moved your Aperture library? Imported new images? Has Aperture crashed at some point? Do you see any warning messages in the Console window when you open Aperture?

  • Rick King Level 1 Level 1 (5 points)

    Nothing has changed.   No warning messages, no new applications installed, the only thing that's been upgraded are some NIK plugins that I rarely use in Aperture.

     

    I've had to reboot Aperture several times, then rebuild the library due to inconsistancies.  So today I started a new library for this mont's images.  Just imported a bunch of NEFs from an event on Saturday.  Now I'm starting to edit and getting the big black viewer window with the triangle and !

  • léonie Level 9 Level 9 (71,720 points)

    only thing that's been upgraded are some NIK plugins

    Did you have to run an istaller, when you upgraded the plug-ins? That may have changed the system library.

  • meneush Level 1 Level 1 (0 points)

    Had same problem! A favorite photo now has triangle with unsupported format. I selected it, then selected 'duplicate version' and the photo reappeared as a dup. No idea what's going on, but this got back the photo.

  • Veeck Br Level 1 Level 1 (0 points)

    I have the same problem. It happens after edit with a NIK plugin. How can i fix this ? It starts after upgrade to OSX Maveriks.