2 Replies Latest reply: Apr 17, 2013 9:18 AM by MBW127
MBW127 Level 1 Level 1 (0 points)

I have created a simple KN with a dozen slides, one of which has a video clip which is set to play automatically. Transitions are set at 7 seconds. When reviewing the project in KN, all transitions play as I have set them.  When I export the project to QuickTime, however, all transitions play as I have set them EXCEPT for the slide with the video clip.  In QuickTime, after the video plays, there is a delay with a duration equal to the running time of the video itself before the following slide appears.

Anyone have any idea what I might be missing? Thanks in advance!!


Mac OS X (10.6.8)
  • 1. Re: Exporting KN to QuickPlayer Delays?
    Gary Scotland Level 6 Level 6 (8,240 points)
    In QuickTime, after the video plays, there is a delay with a duration equal to the running time of the video itself before the following slide appears.

     

    This is usually because there is a delay in the transitions inspector and other inspector settings are interfering with the QT export

     

    Change to the following settings:

     

    Inspector > Transition > Start Transition >  on click

     

    Inspector > Document > Presentation > normal

     

    Share > Export > QuickTime:

         Playback > Fixed Timing

         set slide duration to 7sec

         format > custom and set the CODEC -  preferably use H264

  • 2. Re: Exporting KN to QuickPlayer Delays?
    MBW127 Level 1 Level 1 (0 points)

    Thanks! That seems to have done the trick ~