2 Replies Latest reply: Apr 25, 2013 1:39 PM by nomadmnemonic
nomadmnemonic Level 1 Level 1 (0 points)

Hi all,

 

I am having problems setting up icloud on my new LG Optimus L9 on T-Mobile USA. It's running a stock version Google Android ICS 4.0.4. The previous IMAP4 incoming/outgoing server settings I used on my Samsung Galaxy Nexus running Google Android 4.2.2 are no longer working. I have looked around online on different forums to look for a possible fix. I have a @me.com email address if it helps.

 

I have tried the following incoming and outgoing server settings.


imap.mail.me.com, SSL port 587, smtp.mail.me.com. TLS port 993

imap.mail.me.com, TLS port 143, smtp.mail.me.com. TLS port 993

 

imap.me.com, SSL port 587, smtp.me.com, TLS port 993

imap.me.com, TLS port 143, smtp.me.com, TLS port 993

 

p01-mail.me.com, SSL port 587, smpt.me.com TLS port 993 continuing through p09-mail.me.com, SSL port 587, smpt.mail.me.com TLS port 993

p01-mail.me.com, SSL port 587, smpt.me.com SSL port 465 continuing through p09-mail.me.com, SSL port 587, smpt.mail.me.com SSL port 465

 

p01.mail.me.com, SSL port 587, smpt.me.com TLS port 993 continuing through p09.mail.me.com, SSL port 587, smpt.mail.me.com TLS port 993

 

 

None of the above mentioned settings have worked. Based on what I've read so far, it could be device specific.

 

I am open to any helpful solutions from existing Android or LG Optimus L9 users.

 

Thank you.


2006 Mac Pro 1,1, Mac OS X (10.6.7), running Boot Camp with Windows 7 64