7 Replies Latest reply: May 5, 2013 10:16 PM by Lilly281
Lilly281 Level 1 Level 1 (0 points)

I noticed that there is an update for the MacBook Pro w/ Retina Display (15 inch) for "a rare issue where users may experience slow frame rates when playing graphics-intensive games "

I have the same problem but I don't see an update for my laptop. This problem just started happening few days ago when I play an app called Red Crucible 2 (I've been playing for a while though) And I've already tried to play it on the game's website but I still have the same problem.... Help?


MacBook Pro
  • littlehawk4145 Level 1 Level 1 (90 points)

    Do me a favor, open a terminal, type system_profiler and let it run.

    When its done, do a cmd-f and type 'Graphics/Displays'. When it finds it, select everything under it through 'Locations', copy, and paste it here.

  • Lilly281 Level 1 Level 1 (0 points)

    Here it is

     

    Graphics/Displays:

     

     

        Intel HD Graphics 4000:

     

     

          Chipset Model: Intel HD Graphics 4000

          Type: GPU

          Bus: Built-In

          VRAM (Total): 512 MB

          Vendor: Intel (0x8086)

          Device ID: 0x0166

          Revision ID: 0x0009

          Displays:

            Color LCD:

              Display Type: LCD

              Resolution: 1280 x 800

              Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)

              Main Display: Yes

              Mirror: Off

              Online: Yes

              Built-In: Yes

     

     

    Hardware:

     

     

        Hardware Overview:

     

     

          Model Name: MacBook Pro

          Model Identifier: MacBookPro9,2

          Processor Name: Intel Core i5

          Processor Speed: 2.5 GHz

          Number of Processors: 1

          Total Number of Cores: 2

          L2 Cache (per Core): 256 KB

          L3 Cache: 3 MB

          Memory: 4 GB

          Boot ROM Version: MBP91.00D3.B08

          SMC Version (system): 2.2f41

          Serial Number (system): C1*******TY3

          Hardware UUID: 16C33717-222C-53CC-8ED9-620ECB2BA1F8

          Sudden Motion Sensor:

              State: Enabled

     

     

    Locations:

     

     

        Automatic:

     

     

          Active Location: Yes

          Services:

            Bluetooth DUN:

              Type: PPP

              IPv4:

                  Configuration Method: PPP

              IPv6:

                  Configuration Method: Automatic

              Proxies:

                  FTP Passive Mode: Yes

              PPP:

                  ACSP Enabled: No

                  Display Terminal Window: No

                  Redial Count: 1

                  Redial Enabled: Yes

                  Redial Interval: 5

                  Use Terminal Script: No

                  Dial on Demand: No

                  Disconnect on Fast User Switch: Yes

                  Disconnect on Idle: Yes

                  Disconnect on Idle Timer: 600

                  Disconnect on Logout: Yes

                  Disconnect on Sleep: Yes

                  Idle Reminder: No

                  Idle Reminder Time: 1800

                  IPCP Compression VJ: Yes

                  LCP Echo Enabled: No

                  LCP Echo Failure: 4

                  LCP Echo Interval: 10

                  Log File: /var/log/ppp.log

                  Verbose Logging: No

     

    <Edited By Host>

  • littlehawk4145 Level 1 Level 1 (90 points)

    ok so i thought that it might be a BootROM or SMC thing but it looks like its all in order. Reset your SMC though that might help.

     

    http://support.apple.com/kb/ht3964

     

     

    EDIT: Also go into all that i asked you to post and delete your Serial Number and UUID. the world doesn't need to know those. (should have told you thought at first. Sorry!)

     

    EDITx2: and the reson that it was just for the 15"s was because the 15" have dedicated graphics chips and you dont.

  • Lilly281 Level 1 Level 1 (0 points)

    thanks, it's working better now! hmmm but quick question, i can't find anywhere to edit what i posed or to delete my question?

  • littlehawk4145 Level 1 Level 1 (90 points)

    down at the bottom of the bubble, to the left of reply and life, there should be edit.

  • CMCSK Level 6 Level 6 (10,500 points)

    You have 15 minutes from the time click the "Add Reply" button to delete or edit a post.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    dancingsmilie.gif

  • Lilly281 Level 1 Level 1 (0 points)

    oh great -_- well any way to delete my question?