Previous 1 2 3 4 Next 48 Replies Latest reply: Sep 4, 2013 5:47 PM by Linc Davis Go to original post
  • Linc Davis Level 10 Level 10 (164,135 points)

    Please read this whole message before doing anything.
      
    This procedure is a diagnostic test. It won’t solve your problem. Don’t be disappointed when you find that nothing has changed after you complete it.
       
    The purpose of this test is to determine whether the problem is localized to your user account. Enable guest logins* and log in as Guest. Don't use the Safari-only “Guest User” login created by “Find My Mac.”
       
    While logged in as Guest, you won’t have access to any of your personal files or settings. Applications will behave as if you were running them for the first time. Don’t be alarmed by this; it’s normal. If you need any passwords or other personal data in order to complete the test, memorize, print, or write them down before you begin.
       
    Test while logged in as Guest. Same problem?
         
    After testing, log out of the guest account and, in your own account, disable it if you wish. Any files you created in the guest account will be deleted automatically when you log out of it.
      
    *Note: If you’ve activated “Find My Mac” or FileVault in OS X 10.7 or later, then you can’t enable the Guest account. The "Guest User" login created by "Find My Mac" is not the same. Create a new account in which to test, and delete it, including its home folder, after testing.

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    The problem did not exist when I was logged in as guest user. When I logged back in as myself,  the problem once again had disappeared.

  • Linc Davis Level 10 Level 10 (164,135 points)

    This story isn't making much sense, so I have to think that one or more of the system modifications or fonts that you installed is causing the problem in some obscure way.

    Back up all data.

    Launch the Font Book application and validate all fonts. You must select the fonts in order to validate them. See the built-in help and this support article for instructions. If Font Book finds any issues, resolve them, then boot in safe mode to rebuild the font caches. Boot again as usual and test.

    Note: If FileVault is enabled on some models, or if a firmware password is set, or if the boot volume is a software RAID, you can’t boot in safe mode. In that case, ask for instructions.

    Also uninstall the "Coupon Printer" plugins according to the developer's instructions.

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    Removed four fonts. Rebuilt the font caches. Everything is working well again. Thanks.

  • sudhaalmendro Level 1 Level 1 (10 points)

    hello Linc Davis,

    I followed on some post yesterday as well can you please help me i am completely screwed

     

    I dont know how to contact you directly please help me

     

    thanks sudha

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    Safari and Google aren't loading again. What else can I try?

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    Safari and Google aren't loading again. What else can I try?

  • Linc Davis Level 10 Level 10 (164,135 points)

    Did you remove the plugins?

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    The only plug-in I removed was the Coupon Printer, using the uninstaller. Should I have removed more?

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    I just went back again to look for Coupon uninstaller and got an error message: "...Unknown OS Version 10.8.4, exiting." Could this be my problem. Is there another way to uninstall?

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    After I tried uninstalling this afternoon, I went to Safari help menu and didn't see coupon printer under the Installed Plug-in list, so thought it was gone.

  • Linc Davis Level 10 Level 10 (164,135 points)

    If it's not listed, then it's gone. Is Safari still not working?

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    Safari and Google are back.

  • nancy 12 Level 1 Level 1 (0 points)

    When Safari and Google quit working, I reboot, and that fixes it for a few hours. But that's pretty inconvenient. I'd like to find a real solution. Is there a problem with OS 10.8? I never had this problem before.

  • Linc Davis Level 10 Level 10 (164,135 points)

    I have my doubts that one browser is really working when the others are not. Are you quite sure about that?