Skip navigation

Airport

352 Views 1 Reply Latest reply: Sep 1, 2013 12:55 PM by Tesserax RSS
Pamsr Calculating status...
Currently Being Moderated
Sep 1, 2013 6:51 AM

The light on my airport base station is a solid green.  I can use the guest network with no problem. When I try to sign in with the password for the base station it says incorrect password.  When I go to the airport utility, the Internet light shows green but it says no configured airport base stations have been found. Where do I start?  Will a soft reset work?  Why does the guest work if it isn't configured?

Airport
  • Tesserax Level 8 Level 8 (47,550 points)
    Currently Being Moderated
    Sep 1, 2013 12:55 PM (in response to Pamsr)

    The guest network feature is disabled by default. If you are able to access it then it must have been configured at one point.

     

    At this stage, I would strongly recommend that you perform a "factory default" reset on the AirPort Express. Note: You may have to attempt this several times to get it to "stick."

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.