Previous 1 4 5 6 7 8 9 Next 133 Replies Latest reply: May 29, 2015 6:32 AM by amg0111 Go to original post Branched to a new discussion.
  • Dobbie49 Level 1 Level 1 (0 points)

    Yes, you got lucky. I'm glad for you.  You know what I've been thinking, that the Vibrate that went out on my phone is connected to my ringtones. Maybe that's why I do not get a loud ringtone anymore. I am going to have the motor fixed and if this works I will let everyone know that it was an Apple software and it's too bad they won't look into this and fix it.  Or better yet, pay me for having all these parts put in since then.

  • alpergurdal Level 1 Level 1 (0 points)

    for iOS 7.0.4

     

    First Check that in the "Sounds Menu"   Vibrate on Ring  and   Vibrate on Silent     is    On.

     

    If your iphone still not Vibrating

     

    Open,   Settings -> Sounds -> RingTone  -> Vibration  and check that Vibration is not off.

     

    I hope this solve the problem...

  • alpergurdal Level 1 Level 1 (0 points)

    for iOS 7.0.4

     

    First Check that in the "Sounds Menu"   Vibrate on Ring  and   Vibrate on Silent     is    On.

     

    If your iphone still not Vibrating

     

    Open,   Settings -> Sounds -> RingTone  -> Vibration  and check that Vibration is not off.

     

    I hope this solve the problem...

  • alpergurdal Level 1 Level 1 (0 points)

    for iOS 7.0.4

     

    First Check that in the "Sounds Menu"   Vibrate on Ring  and   Vibrate on Silent     is    On.

     

    If your iphone still not Vibrating

     

    Open,   Settings -> Sounds -> RingTone  -> Vibration  and check that Vibration is not off.

     

    I hope this solve the problem...

  • cellosong Level 1 Level 1 (0 points)

    The above comment has been suggested numerous times in this thread and has not solved the problem.

    My brand-new iPhone 5c has been sent in to be repaired by my provider, despite it very possibly being an iOS 7.0.4 problem. I shall update on whether this sorts the issue once I get it back.

  • Dobbie49 Level 1 Level 1 (0 points)

    Yes, I have tried everything and nothing works. I have reset, cold boot, warm boot, turning off and on all settings concerning sounds, alerts, privacy anything you can name I've done it.  What I have yet to do is look into the vibration motor and see if that is gone out.  But, I must say, that when the update took place my home button was acting wierd.  When I slightly passed my finger over it, I heard a light static sound. Thought that since Apple was putting in it's software a fingerprint on the home button, that noice I hard was part of it.  Then my phone didn't ring loud or vibrate anymore. So I thought best let me do the upgrade. Well it still was the same and since then I have been trying to figure it out.  So maybe the part in the programing that has to do with the thumb print has changed something? Some one suggested that it is their firmware. Well if it's Apple's, they should look into this.  Lots of people out there have this issue!  Come on Apple, look for a solution.

  • pgi2 Level 1 Level 1 (0 points)

    I have the same problem, I noticed it yesterday. My iphone 5 is less than a year as well. Earlier I thought it was may fault yet after doing restoration, checking all the setting the problem is still there; only ring tone works

  • Dobbie49 Level 1 Level 1 (0 points)

    Adding to my post.

    Went to have my phone ckecked out on the vibrate. Techs said I have a problem with my logic board. in other words, the mother board. I can't believe Apple would make a phone that breaks in less than two years? But then, I have read on this forum of NEW phones going bad. Well. If anyone has this same problem I hope you are alomost out of contract so you can get another phone.  I will be in two months but, will not get an Apple.

  • Dobbie49 Level 1 Level 1 (0 points)

    Hi, thanks for the info but it doesn't help me. I took the phone to be repaired and the techs said it's the logic board. 

  • Docstar Level 1 Level 1 (0 points)

         Same problem. Incoming ring or vibration doesn't occur. I have mised every call/text for over a week on my new iPhone.  But I do get sound when I send a text, or a vibration when I plug in the phone.  I've reset every vibrate and ringtone setting, rebooted, reset, and toggled the ring on/off as recommended.

         Last ditch effort- I took the case off, and hit the back of the phone over and over. IT WORKED. I just recieved my first alert of a text!

          Really? This is the fix?

  • Docstar Level 1 Level 1 (0 points)

    ANNND it worked for about 24 hours. Today, back to missing calls. I can even watch my phone and not see that a text comes in, and yet I have a text. I am on call all day every day, so this is a major problem. Will be going to the Mac store soon (in my spare time?)

  • Just jj Level 1 Level 1 (0 points)

    Thank you.. This has been driving me nuts and yes it WAS on Do Not Disturb.  All fixed...

  • JP_SC Level 1 Level 1 (0 points)

    My iPhone 4 was working fine on iOS 7.0.4 until I turned off the vibration, now nothing I do can get the vibration back to work...

    Apple doesn't seem to be doing nothing to fix it, but I hope I'm wrong about it

  • adeelAQ Level 1 Level 1 (0 points)

    hi there i want to add here that i lost my iphone 4 vibrations (all sort of) while every setting is ON and checked but with no luck . i want to also mention that it was working fine since months after upgrade to IOS7 but two days ago lost all vibrations. i read this post and tried a slap technque and it worked like a charm

     

    at first soft slap --- not worked than a little harder on apple logo -- not worked than i slap on the side where the slient and volume button are... hurry it worked i think the vibrator motor was stucked somehow and a little slap made it work again..

     

    Thanks

  • sparkyliveson Level 1 Level 1 (0 points)

    Following those steps worked.

    Vibrate on my iphone 4 wasn't broken but didn't work on incoming calls - it does now

    Cheers

Previous 1 4 5 6 7 8 9 Next