Skip navigation

My 2008 Mac Pro running Lion will not play HDV1080i60 footage in FCP 7. When I open the sequence settings, all HDV codecs are hdv1, hdv2, hdv3, and so forth. Anyone have any idea how to fix this?

268 Views 2 Replies Latest reply: Dec 18, 2013 8:56 AM by Michael Grenadier RSS
message1 Calculating status...
Currently Being Moderated
Dec 16, 2013 12:46 PM

My 2006 - 2008 Mac Pro running Lion will not play HDV 1080i60 footage in FCP 7. When I open the sequence settings, all HDV codecs are hdv1, hdv2, hdv3, and so forth. However, when I open the project on my other Mac Pro running Snow Leopard and FCP 6, the footage works fine as it does on my newer Imac running Mavericks and FCP 7. I have tried a Quicktime update on the Mac Pro that the footage doesn't work on but it says that I already have the newest version of Quicktime installed. I have also tried reinstalling the Final Cut Pro Studio twice, still no fix. I'm completely out of solutions and need to be able to edit HDV footage on this machine. Any help would be great. Thanks.

Final Cut Pro 7, Mac OS X (10.7.5)

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.