Looks like no one’s replied in a while. To start the conversation again, simply ask a new question.

Question:

Question: Command-Tab Not working…..

After installing High Sierra.


Command - tab shortcut stops working after a while only way to get it back to work again is by restarting my MacBook. But then after an hour or so it stops again. Anyone know what's causing the shortcut to fail?


I have tried everything on this URL ( Command - Tab shortcut not working ) with the same problem but nothing seem to wrok.





- 10.13 High Sierra

- Mac Early 2013

MacBook Pro with Retina display, macOS High Sierra (10.13), Mac early 2013

Posted on Oct 3, 2017 10:51 PM

Reply
Question marked as Helpful

Nov 27, 2017 8:26 AM in response to sweenex In response to sweenex

I have Sierra but i think the solution is same.
If you go to Activity monitor and search for dock, doubleclick on it, choose Force quit.
It will restart the Dock app and now it should work.If you want spaces to change to selected app then in System preferences under mission control check 2nd option (When switching to an application...)

Nov 27, 2017 8:26 AM

There’s more to the conversation

Read all replies
Question marked as Helpful

Nov 27, 2017 8:26 AM in response to sweenex In response to sweenex

I have Sierra but i think the solution is same.
If you go to Activity monitor and search for dock, doubleclick on it, choose Force quit.
It will restart the Dock app and now it should work.If you want spaces to change to selected app then in System preferences under mission control check 2nd option (When switching to an application...)

Nov 27, 2017 8:26 AM

Reply Helpful (38)

Feb 10, 2018 12:41 AM in response to sweenex In response to sweenex

Forcing Dock to shut down in the Activity Monitor did it. But why does this problem appear for the forst time many months after I have installed High Sierra, practically out of the blue sky? Meaning: there is more to it than we know. Nothing happens out of the blue sky!

Feb 10, 2018 12:41 AM

Reply Helpful
User profile for user: sweenex

Question: Command-Tab Not working…..