Announcement: Upgrade to macOS Mojave

With features like Dark Mode, Stacks, and four new built-in apps, macOS Mojave helps you get more out of every click. 
Find out how to upgrade to macOS Mojave > https://support.apple.com/macos/mojave

Looks like no one’s replied in a while. To start the conversation again, simply ask a new question.

Question:

Question: Webserver doesn't work after update to macOS 10.13.2

My webserver went well bevor doing update from macOS High Sierra 10.13.1 to 10.13.2


Syslog shows:

Dec 17 16:25:18 iMac-XXX com.apple.xpc.launchd[1] (org.apache.httpd[9719]): Service exited with abnormal code: 1

Dec 17 16:25:18 iMac-XXX com.apple.xpc.launchd[1] (org.apache.httpd): Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds.


... repeating this message every 10 seconds.


httpd.conf hasn't changed.


Is there someone with an idea?

iMac, macOS High Sierra (10.13.2), 3,2 GHz, 27" end 2013

Posted on

Reply
Question marked as Solved
Answer:
Answer:

I used the new httpd.conf file and changend my specific settings. It works now.

Posted on

Dec 17, 2017 11:48 AM in response to etresoft In response to etresoft

apachectl configtest shows

httpd: Syntax error on line 59 of /private/etc/apache2/httpd.conf: Cannot load libexec/apache2/mod_authn_default.so into server: dlopen(/usr/libexec/apache2/mod_authn_default.so, 10): image not found

followed by another five lib files which cannot be found.

What I did was using my old httpd.conf and I am affraid something has all over sudden badly changed. Default httpd.conf is working. So it means I have to setup my config file again. I will get back when its done. Thanks for your help.

Dec 17, 2017 11:48 AM

Reply Helpful
User profile for user: ulli1224

Question: Webserver doesn't work after update to macOS 10.13.2