Looks like no one’s replied in a while. To start the conversation again, simply ask a new question.

Question:

Question: Missing camera in FCP X 10.4

I'm getting missing camera messages ALL the time when I start FCPX 10.4.

It's always some other clip.

I did everything like before....imported from the memory card,new library,etc.

This is annoying with the new FCP X.Plus relink and other methods are unavailable.The clip is in the library,in the original media folder but not in transcoded media folderUser uploaded file

User uploaded file

iMac (27-inch, Late 2012), OS X Yosemite (10.10.1)

Posted on

Reply

Dec 17, 2017 12:03 PM in response to Tom Wolsky In response to Tom Wolsky

Yes Tom

After another restart and reimport missing files here's the new missing FILE(this time) message.

In the browser it's missing file now and the clip in the timeline is ok.Never,ever had issues with missing files with the"old" FCP X.

User uploaded file

Dec 17, 2017 12:03 PM

Reply Helpful

Dec 17, 2017 12:29 PM in response to Tom Wolsky In response to Tom Wolsky

Nothing happens,Tom.

Just an Apple noise and that's it.

Used the command reveal in finder and the clip it's in the original media but not in the transcoded folder....just like before.

It's a bug I guess.

I had the same problem with some other 3 clips but I transcoded those 3 with Wondershare and everything is fine.

ALL the clips are from the same camera,same frame rate....nothing special,just usual stuff like before.

Thanks again for your time

Dec 17, 2017 12:29 PM

Reply Helpful
User profile for user: geani

Question: Missing camera in FCP X 10.4