Looks like no one’s replied in a while. To start the conversation again, simply ask a new question.

Question:

Question: AMac, oplichters.?

Op 15 januari gooit mijn hond mijn IPad Pro 12,9 inch die ik gekocht had in juni 2017 op de grond en er zat een barst in het glas.

Ik mail AMac voor een prijs opgave voor een reparatie. Ik krijg een prijs van 778,80 euro. Door een zekere Nils. Daar schrok ik van. 300 euro meer en je hebt een nieuwe. Over de AppleCare prijs stond niks in de mail. Ik mailde terug dat ik AppleCare + had en ik kreeg toen een prijs opgave van 99 euro. Ik had een scriptie in de iPad en vroeg of die er ook weer ingezet kon worden, dat ging niet. Ik bracht de IPad en ik moest 29 euro van de 99 euro aanbetalen. Ik vroeg nog eens naar de scriptie, maar 2 medewerkers verzekerde me dat dit niet kon worden overgezet.op de nieuwe. Want je krijgt gewoon een nieuwe, maken ging niet.

Na een paar dagen krijg ik een prijs opgave van AMac reperatiecentrum. Het bedrag bleek toen geen 99 euro te zijn maar 49 euro. wat zou er met die 50 euro gebeuren als je per ongeluk de mail van het reparatie centrum niet opent. Steekt AMac Sittard die zelf in hun zak. Het maakte me nieuwsgierig en ik keek op de site van Apple wat de prijzen zijn. De 778,80 bleek ook fout te zijn moest 661 euro zijn. Wat is AMac Sittard, oplichters, of slecht geschoolde medewerkers.

De scriptie ging ook plotseling maar dan zou het een week langer duren. 3 weken in plaats van 2. Maar na 4 weken had ik mijn iPad nog steeds niet terug. wat ik ook probeerde men hield het er op dat Apple geen IPad wilde leveren, nadat ik een ernstige hartritmestoornissen had gekregen van alle stress, die me bijna het leven kostte nam ik contact op met Apple. Deze bevestigde me dat de IPad op 15 februari geleverd was aan AMac. Maar ondanks dat hield AMac er aan vast dat apple de iPad niet wilde leveren. Wie liegt, hier?

Op 12 maart krijg ik plotseling een mail van Apple dat ze de IPad opgestuurd hebben en op 14 maart een mail dat hij in Sittard is, ik kon hem gaan halen.

Ik stuur een mail naar AMac of ze hem kunnen opsturen, ik heb de griep. Bovendien heeft de specialist me gezegd dat ik vooral stress moet vermijden en AMac is stress. Maar helaas geen begrip bij AMac ik moest hem maar gaan halen. Ik moet dus de Ipad als verloren beschouwen, want de gezondheid gaat voor. Jammer maar helaas. 1600 euro naar de klote.

iPad Pro 12.9-inch, 2nd Gen, Wi-Fi, Cellular, iOS 11.2.6

Posted on

Reply

Page content loaded

There are no replies.
User profile for user: Fuchurc

Question: AMac, oplichters.?