25 dolar para iadesi
İPhone 6S sahibiyim. 25 dolar para iademi nasıl alabilirim ? Burada bi yere başvurdum başarısız dedi. Yardımcı olur musunuz ?
iPhone 6s, iOS 12
İPhone 6S sahibiyim. 25 dolar para iademi nasıl alabilirim ? Burada bi yere başvurdum başarısız dedi. Yardımcı olur musunuz ?
iPhone 6s, iOS 12
2017-2019 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamadığınız ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşadığınız sırada bir iPhone 6 serisi, 6S serisi veya 7 serisine sahip olmadığınız sürece hiçbir şey alamazsınız.
2017-2019 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamadığınız ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşadığınız sırada bir iPhone 6 serisi, 6S serisi veya 7 serisine sahip olmadığınız sürece hiçbir şey alamazsınız.
Dava ABD'de bir mahkemeye çıkarıldı. Yalnızca 2017-2019 yılları arasında ABD'de yaşayan iPhone sahipleri tazminat almaya hak kazanıyor.
Apple size ** kullanıcıdan kullanıcıya forumunda asla bir cevap vermeyecektir. Ama sana doğru cevabı verdim. Daha fazla ayrıntı istediğiniz için, Apple asla kimseye 25 dolar vermeyi teklif etmedi. ABD mahkemesindeki bazı utangaç avukatlar tarafından dava edildiler ve çoğu avukatlara ve az miktarda ABD'deki kullanıcılara gidecek olan 500 milyon dolar dağıtacak bir anlaşmaya karar verdiler. Ancak başka bir ülkedeki kullanıcılara değil. İşte tam açıklama.
Apple Slowdown tentative settlement detai… - Apple Community
25 dolar geri ödeme yok. Bunu belirten tüm makaleler yanlış. Tüm arkadaşlarınıza 25 dolar geri ödeme olmadığını söyleyin.
Dava ABD'de bir mahkemeye çıkarıldı. Yalnızca 2017-2019 yılları arasında ABD'de yaşayan iPhone sahipleri tazminat almaya hak kazanıyor.
ABD'de 2017 veya 2018'de yaşamadığınız ve o sırada bir iPhone 6 veya 7'ye sahip değilseniz para alamazsınız.
25 dolar geri ödeme yok. Bunu belirten tüm makaleler yanlış. Tüm arkadaşlarınıza 25 dolar geri ödeme olmadığını söyleyin.
Apple marka telefona sahip olmamız yeterli olmalı. ABD'de yaşıyor olmayışımız ** telefonu apple üretmediği anlamına gelmiyor. Ülke ayrımı yapılmamalı...
Teklif, ABD'de yasal bir davaya dayanıyor. Telefonu ABD'de satın almadı ve 2017'de ABD'de yaşamadıysanız, uygun değilsiniz.
Ben bir apple hayranıyım ve iphone 6S kullanıcısıyım telefonum çok fazla yavaşlıyor ve kasıyor ** durum için apple a kızıyorum mağdurum ve yardımcı olmanızı istiyorum.
İphone 6s kullanıcısıyım iademi almak istiyorum nasıl bi yol izlemeliyim
Apple artık bir cevap verirmisin
Help me look for a solution that I did to help me suggest that the solution to the problem with my phone is compensating.
$25 does not solve any problems with your phone. Replacing the battery probably will, however.
Problems
25 dolar para iadesi