Silinmiş fotoğraflarım
Merhaba. Daha önceden silmiş olduğum fotoğraflarımı geri almak istiyorum. Bunun için destek talep ediyorum.
iPhone 6, iOS 12
Merhaba. Daha önceden silmiş olduğum fotoğraflarımı geri almak istiyorum. Bunun için destek talep ediyorum.
iPhone 6, iOS 12
Fotoğrafları sildiğinizde, Fotoğraflar 30 gün boyunca Silinmiş Fotoğraflar albümüne kaydedilir. Bunları ** klasörden geri yükleyebilirsiniz.
When you delete photos the are saved in the Deleted Photos album for 30 days. You can restore them from that folder.
Fotoğrafları sildiğinizde, Fotoğraflar 30 gün boyunca Silinmiş Fotoğraflar albümüne kaydedilir. Bunları ** klasörden geri yükleyebilirsiniz.
When you delete photos the are saved in the Deleted Photos album for 30 days. You can restore them from that folder.
Eski fotoğraflarıma tekrar ulaşmam gerekiyor. Sildiğim ** fotoğraflar 30 günden önce olduğu için onlara ulaşmam imkansız
Ben Banu erbey Fotoğraflarımı geri almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
If you did not back them up or sync them to any of the many cloud photo services there is no way to recover them.
Google Translate:
Google Çeviri:
Onları yedeklemediyseniz veya birçok bulut fotoğraf hizmetinden herhangi biriyle senkronize etmediyseniz, bunları kurtarmanın bir yolu yoktur.
Silinmiş fotoğraflarım