iphone Xr Ekran problemi

Ekranımın sol üst ve sol alt kısmında neredeyse eşit düzlem ve enlemde gölge var aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da olmuş. ** sorun neyden kaynaklanıyor. Telefonumun ekranının fotoğrafını şuan yükleyemiyorum fakat yine burada soru soran arkadaşın cihazının fotoğrafı mevcut birebir aynı sorun aynı yer aynı şekilde sorunlu.

https://discussions.apple.com/thread/250481961

Alttaki fotoğraftaki sorunu yaşıyorum benzer sorunu yaşayan kişilerin paylaştığı fotoğraflarıda ekledim.

iPhone XR, iOS 12

Posted on May 8, 2020 3:23 PM

Reply
5 replies

May 21, 2020 12:53 AM in response to Merterdo

Covid-19 sebebi ile daha çözüme ulaşmadım fakat yabancı forumlarda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş. Telefon değişimi veya ekran değişimi ile çözmüşler. Türkiye apple’a ulaşıp sonuçlandırdığım zaman yine buraya sonucu eklerim. Beklentim telefon değişimi üzerine. Bende düşme de olmadı fakat kendi kendine baya toparladı ekran hiç birşey yapmadan. Gri renk üzerinde kontrol et çok daha belirgin oluyor problem.

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

iphone Xr Ekran problemi

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.