Error 14 hakkında yardım talebi

Telefonum Error 14 hatası veriyor ve açılmıyor. Sürümü güncel değildi ve uzun süredir de güncelleme yapmamıştım. Telefonumun 64 gb hafızası da doluydu kapanmadan önce. Telefonum yarım elma görüntüsünde takılı kalıyor ve şifre girme ekranına bir türlü geçemiyor. Şu an Itunes üzerinden güncelleme yapmaya çalışıyorum ama hep Error 14 hata modu ile karşılaşıyorum. Apple'ın ** hata modu ile ilgili bir çözüm üretmesini rica ediyorum. Telefonumdaki tüm fotoğraf ve videoları kurtarmak istiyorum. Fabrika ayarlarına geri döndürmeden ** verileri kurtarabilmenin bir yolu olmalı. Apple ** mağduriyeti gidermeli ve müşteri memnuniyetini sağlamalıdır. Yurtdışında ve yurtiçinde buna benzer sorun yaşayan bir sürü müşterisi olduğu için Apple'in bir uygulama geliştirmesi ve müşterilerinin datalarını kurtarmalarına yardımcı olması gerekiyor.

Posted on May 15, 2021 1:37 AM

Reply
Question marked as Top-ranking reply

Posted on May 15, 2021 1:57 AM

İPhone, iPad veya iPod touch'ınızı güncellerken veya geri yüklerken

14 hatası görüyorsanız Bilgisayarınızda 14 hatası görürseniz ne yapmanız gerektiğini öğrenin.

İPhone, iPad veya iPod touch'ınız iOS 13 çalıştırıyorsa ve siz güncellemeyi denemeden önce depolama alanı azalmışsa, aşağıdakilerden birini yaşayabilirsiniz:

• Bilgisayarınızda şu mesajı görüyorsunuz: "[cihaz adı] geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (14). " Cihazınız kurtarma moduna girer.
  • Aygıtınız Apple logo ekranında takılı kaldı.

Aygıtınızı yeniden güncellemeyi deneyin Aygıtınız

Apple logosu ekranındaysa aygıtınızı yeniden başlatın.

Aygıtınız hala kurtarma modundaysa, iOS veya iPadOS 14.4 veya sonraki bir sürüme güncellemek için şu adımları izleyin: *

1. macOS Catalina veya sonraki bir sürümü yüklü bir Mac'iniz varsa , bilgisayarınızın güncel olduğundan emin olun. MacOS Mojave veya önceki bir sürümü yüklü bir Mac'iniz ya da bir PC'niz varsa iTunes'un en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun.
  2. Cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
  3. Cihazınızı bilgisayarınızda bulun.
  4. Cihazınızı güncellemeniz veya geri yüklemeniz istendiğinde, yazılımı yeniden yüklemek ve kişisel verilerinizi saklamak için Güncelle'yi tıklayın.

* Daha önce iOS veya iPadOS'in önceki bir sürümüne güncelleme yapmayı denediyseniz, cihazınızı iOS veya iPadOS 14.4 veya sonraki bir sürüme güncellemeyi deneyin.

Hâlâ yardıma ihtiyacınız

varsa Aygıtınızı güncellemeye çalışırken 14 numaralı hatayı görmeye devam ederseniz Apple Destek ile iletişime geçin.

2 replies
Question marked as Top-ranking reply

May 15, 2021 1:57 AM in response to kamile259

İPhone, iPad veya iPod touch'ınızı güncellerken veya geri yüklerken

14 hatası görüyorsanız Bilgisayarınızda 14 hatası görürseniz ne yapmanız gerektiğini öğrenin.

İPhone, iPad veya iPod touch'ınız iOS 13 çalıştırıyorsa ve siz güncellemeyi denemeden önce depolama alanı azalmışsa, aşağıdakilerden birini yaşayabilirsiniz:

• Bilgisayarınızda şu mesajı görüyorsunuz: "[cihaz adı] geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (14). " Cihazınız kurtarma moduna girer.
  • Aygıtınız Apple logo ekranında takılı kaldı.

Aygıtınızı yeniden güncellemeyi deneyin Aygıtınız

Apple logosu ekranındaysa aygıtınızı yeniden başlatın.

Aygıtınız hala kurtarma modundaysa, iOS veya iPadOS 14.4 veya sonraki bir sürüme güncellemek için şu adımları izleyin: *

1. macOS Catalina veya sonraki bir sürümü yüklü bir Mac'iniz varsa , bilgisayarınızın güncel olduğundan emin olun. MacOS Mojave veya önceki bir sürümü yüklü bir Mac'iniz ya da bir PC'niz varsa iTunes'un en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun.
  2. Cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın.
  3. Cihazınızı bilgisayarınızda bulun.
  4. Cihazınızı güncellemeniz veya geri yüklemeniz istendiğinde, yazılımı yeniden yüklemek ve kişisel verilerinizi saklamak için Güncelle'yi tıklayın.

* Daha önce iOS veya iPadOS'in önceki bir sürümüne güncelleme yapmayı denediyseniz, cihazınızı iOS veya iPadOS 14.4 veya sonraki bir sürüme güncellemeyi deneyin.

Hâlâ yardıma ihtiyacınız

varsa Aygıtınızı güncellemeye çalışırken 14 numaralı hatayı görmeye devam ederseniz Apple Destek ile iletişime geçin.

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

Error 14 hakkında yardım talebi

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.