Bağdat cadesi Apple store
İyi akşamlar ,
Apple destek uygulaması üzerinden telefonumun tüm detaylarını belirterek 18.11.2021 saat 19:15 de aldığım Bağdat caddesi Apple Store a tuzladan çıkıp yaklaşık 2 saat trafik çekerek gittiğim randevuda , yurtdışından alınan telefonlara Apple store dan destek olunamayacağı bilgisi tarafıma iletilmiştir .
Randevu öncesi tarafıma hiç bir bilgi verilmeden , hiç bir uyarı yapılmadan böyle bir olayla karşılaştığım özellikle zaman kaybı ve ** zaman kaybından kaynaklanan her türlü maddi manevi kayıplarım ile ilgili tüm haklarımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim .
2018 yılında almış olduğum telefonum ile ilgili , telefonu aldığım dönemde Tr Apple store lar yurtdışı cihazlara hizmet verdiği için telefonu yurtdışından almış idim , ve ben telefonu aldıktan sonra değişen şirket politikanız ile ilgili olarak kazanılmış hakların geri alınamaması kuralına istinaden , telefonumun Apple store mağazanızda tamirinin yapılmasını talep ediyorum . Söz konusu talebimin kabul görmemesi durumunda her türlü yasal haklarımı kullanacağımı bilgilerinize sunarım .
Son olarak her An pili patlamaya eğilim gösterecek telefonumun tamiri için randevu aldığım Bağdat caddesi mağazanızda , yukarıda bahsettiğim nedenden dolayı tamir edilememiş ve patlayıp tehlike yaratması muhtemel telefonu kullanamayacağım için aynı mağazadan telefon satın almak istedim ve uzun süre ilgilenen olmamasından dolayı tamir için yardımcı olamayan mağaza müdürü hanımefendi siz modellere bakıp seçer iken ben size arkadaş yönlendireceğim demesine rağmen benden sonra gelen müşteriler alışverişlerini tamamlayıp çıktılar ancak sonrasında yine kendi çabam ile bir satış yetkilisinin benimle ilgilenmesini sağlayabildim ancak dakikalarca model bakmamı tavsiye edem mağaza müdürünüz hanfendinin tavsiyesinin boşa tavsiye olduğunu almak istediğim iPhone 13 pro nun zaten stokta olmadığı sadece i Phone 13 512 GB ve iphone 12 modelleri olduğu bilgisini aldığımda yine bir zaman kaybı olduğundan şok oldum ve 128 GB iPhone 12 almaya karar verdim . Kasa işlemleri teknik bir sebepten dolayı yine yapılamadı saat 21:30 a kadar boşuna beklemiş oldum .
Konu ile ilgili tüm zaman kaybım ile ilgili maddi manevi haklarımı saklı tuttuğumu , tamir etmediğiniz ve talep etmeme rağmen yeni telefon satamadığınız için , mevcut telefonun bana , çevreye ve telefonun kendisine vereceği tüm hasarlardan mağazanızı sorumlu tuttuğumu bilgilerinize sunarım .
Saygılarımla ,
Yener UZEL
[Personal Information Edited by Moderator]
iPhone X, iOS 14