İPhone 16e kamera donuyor
İPhone 16e modeline sahibim. Kamera ağır çekim modunda sürekli donuyor , renk değiştirip kendini yeniden başlatıyor. ** sorun gördüğüm tüm 16e modellerinde var. Üretim yada yazılım hatası olabilir. Yardımınızı bekliyorum.
İPhone 16e modeline sahibim. Kamera ağır çekim modunda sürekli donuyor , renk değiştirip kendini yeniden başlatıyor. ** sorun gördüğüm tüm 16e modellerinde var. Üretim yada yazılım hatası olabilir. Yardımınızı bekliyorum.
Apple teknik servis ile defalarca görüştüm , tavsiye edilen tüm yazılım uygulamalarını yaptım ( yeniden başlatma , hard reset, pc üzerinden yazılım yükleme , fabrika ayarlarına dönme vs). Ürünü KVK teknik servisine arıza tespiti için gönderdim ve arızalı olduğuna dair rapor tutuldu. Tüm bunlar sadece benim telefonda olsa hardware onarım seçeneklerini kabul edip deneyeceğim fakat gördüğüm tüm iPhone 16e modellerinde aynı problem var. İsterseniz bir iPhone 16e alın elinize ve kamerayı ağır çekim modu 240p/s ayarında kullanmayı deneyin. Kameranın çalışmadığını göreceksiniz.
Apple Ürünlerini şu adresten satın alın:Apple Online Mağazası,Apple Perakende Mağazalarıve birçokApple yetkili satıcıları ve kablosuz servis sağlayıcıları.
** forumlar aracılığıyla görsel deneyimleri etkili bir şekilde ifade etmek veya iletmek zor olabilir. iPhone'unuzdaki temel görsel sorun çevrimiçi olarak doğru bir şekilde teşhis edilemez. iPhone'unuzun belirli ayarları, görsel kusurlar ve olası donanım sorunları gibi faktörler ** yöntemle değerlendirilemez. Daha kişiselleştirilmiş ve derinlemesine bir yardım için, bir Genius Bar Rezervasyonu yaptırmanızı ve Apple tarafından sağlanan çeşitli destek seçeneklerini keşfetmenizi öneririm.
Bir tane al Genius Bar Rezervasyonu ve Apple Destek Seçenekleri - Apple
Apple aygıtlarınızla ilgili sorunlarla karşılaştığınızda, Apple Perakende Mağazalarındaki Genius Bar uzman yardımı için başvurulacak yerdir. Genius Bar, genellikle "Dahiler" olarak adlandırılan ve çok çeşitli donanım ve yazılımla ilgili sorunları teşhis edip çözebilen bilgili Apple çalışanları tarafından yönetilir. Kişiselleştirilmiş ilgi ve rahat bir ziyaret sağlamak için Apple, Genius Bar Rezervasyonu planlama seçeneği sunar.
Genius Bar'la iletişime geçin.
Rezervasyonları Yönet - Rezervasyonlarım - Apple
İPhone 16e kamera donuyor