Aplikacja Aparat zniknęła z iPhone'a 12 mini

Posiadam IP 12min wersja iOS 26.3

w pewnym momencie kiedy chciałam zrobić zdiecie nie mogłam znaleść aparatu i do tej pory próbowałam już chyba wszystko w ustawieniach niby pokazuje się ten aparat ale w rzeczywistości tak jakby znikł sprawdzałam w schowku sprawdzałam w przeniesionych aplikacjach w bibliotece wszędzie i nie ma

iPhone 12 mini, iOS 26

Posted on Feb 22, 2026 10:54 PM

Reply
Question marked as Top-ranking reply

Posted on Feb 22, 2026 11:30 PM

Aplikacji wbudowanych w system iOS nie można usunąć, ale w najnowszych wersjach systemu iOS można je usunąć z ekranu głównego. Usunięcie aplikacji z ekranu głównego nie powoduje jej usunięcia z urządzenia; po prostu to ukrywa.

Zdjęcia, aparat, zegar, App Store, portfel, Safari, telefon, wiadomość i Znajdź moje aplikacje.

Czy możesz to sprawdzić w Bibliotece aplikacji? Obok ostatniej strony ekranu głównego. Jeśli znajduje się w Bibliotece aplikacji, dotknij, przytrzymaj i przeciągnij ikonę na ekran główny. To wszystko.

1 reply
Question marked as Top-ranking reply

Feb 22, 2026 11:30 PM in response to kornelia274

Aplikacji wbudowanych w system iOS nie można usunąć, ale w najnowszych wersjach systemu iOS można je usunąć z ekranu głównego. Usunięcie aplikacji z ekranu głównego nie powoduje jej usunięcia z urządzenia; po prostu to ukrywa.

Zdjęcia, aparat, zegar, App Store, portfel, Safari, telefon, wiadomość i Znajdź moje aplikacje.

Czy możesz to sprawdzić w Bibliotece aplikacji? Obok ostatniej strony ekranu głównego. Jeśli znajduje się w Bibliotece aplikacji, dotknij, przytrzymaj i przeciągnij ikonę na ekran główny. To wszystko.

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

Aplikacja Aparat zniknęła z iPhone'a 12 mini

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.