Previous 1 2 3 Next 33 Replies Latest reply: Dec 13, 2012 1:40 AM by thedoctor_5
sirjamesw Level 1 Level 1 (0 points)
Hey all,
My Safari won't play youtube videos, yet if I open the same link in google chrome, it plays fine. I've restarted, uninstalled/reinstalled safari, and it hasn't helped. I though maybe it has something to do with disabling java, but all the options are still checked. I never changed anything, so I'm a little confused as so why this is happening. Any info you have would be great.

James

Macbook, Mac OS X (10.5.6)
  • James525600 Level 1 Level 1 (0 points)
    I have having the exact same problem. Videos play fine on my iMac, but when I try to open them up on my Macbook it's just a black window with no play controls. I haven't changed any settings and just boom, one day it stopped working. I tried updating to the newest version of flash but that didn't do it....Hopefully someone will have an idea as to what is wrong
  • Mixedby Level 1 Level 1 (0 points)
    Same problem here. Safari won't play YouTube videos but I can view on Firefox.
    Updated Flashplayer two days ago. I can view the YouTube videos when they are embedded on Facebook but none on the website. Just a black screen.
  • sirjamesw Level 1 Level 1 (0 points)
    Good to know I'm not alone here. Does uninstalling the recent flash update help?
  • joeapple1 Level 1 Level 1 (0 points)
    same issue, tried uninstalling the current Flash Player and reinstalling 10.2 again. reset safari, emptied the cache, verified and repaired disk permissions and uninstalled and reinstalled Safari... whats going on!!!!???!??
  • joeapple1 Level 1 Level 1 (0 points)
    quit safari
    right click on safari
    get info
    open in 32bit mode
    reopen
    it will be fine afterwards

    the new flash update is affecting the 64bit mode of a lot of macs/safari/youtube it seems.

    this fixed mine and many others

    come on Adobe, get it right
  • Daniel Pignataro Level 1 Level 1 (35 points)
    same problem here. what's going on??
  • James525600 Level 1 Level 1 (0 points)
    I don't think this is the reason for the problem. I have a Macbook and an iMac both running Snow Leopard and YouTube works on the iMac just fine but it doesn't on my Macbook. So the problem isn't consistent.
  • DUNKYD Level 1 Level 1 (0 points)
    Can I join in too? Same problem, except I have no other machine to test on, only my Mac and I would need the fix in 2 letter words only! Please type slowly.
    Thanks all.
  • sirjamesw Level 1 Level 1 (0 points)
    Well that made it work for me, hopefully it did for the rest of you as well!
  • DUNKYD Level 1 Level 1 (0 points)
    How do I close Safari and get info?
  • LNABNANA Level 1 Level 1 (0 points)
    Macbook 4,1
    Go over your safari in your dock and "two finger" click.. hit quit...
    then go into options show in finder.. once your finder file opens up you can click on the safari icon to get the drop down menu. Then hit get info.. there will be an option to click the 32 bit mode.. close out and re-open safari.. i worked for me too.
  • Wills House Mac Recording Level 1 Level 1 (0 points)
    Awesome I just posted a new link with this.....I believe since they changed HTML and stuff on the WWW, things are scetchy YIKES i hope they find out something soon
  • DUNKYD Level 1 Level 1 (0 points)
    Thanks all, only took an hour to find 'get info' !! Maybe Apple can now employ me now I'm an expert?All the videos are working again, albeit with a deadly slow stutter because of my crappy 384 line. Any tips here on making more money to upgrade to a faster line?
    The kind fellow that helped me change to HTML5, I see it does not show anymore ? Let sleeping things lie?
    Oh yes, how do I set the volume in You Tube to be permanently[when I open it] at half way as I read at night when others sleep? During the day is fine, I see how to shift it.
    Ta ta
  • ggirlky Level 1 Level 1 (0 points)
    This suddenly happened to me, too. Spent hours yesterday and this morning trying to fix this - tried verify disk, repair disk, uninstalled and reinstalled flash about 20 times...about to pull my hair out. Found this today and changed to 32 bit and everything is fine. THANK YOU for taking the time to help others!

    Will we be able at some point to switch back to 64 bit? Will Adobe eventually fix the problem? What will be the negatives to running in 32 bit?

    Thanks again!
Previous 1 2 3 Next