Skip navigation

Sending emails from some accounts in Mail.

662 Views 25 Replies Latest reply: Apr 29, 2013 8:57 AM by Eric Root RSS
1 2 Previous Next
ttmt_73 Calculating status...
Currently Being Moderated
Apr 27, 2013 6:19 AM

I have IMAP accounts in Mail connected to two different hosting accounts.

 

 

All of the accounts in Mail can receive emails but the email connect to one hosting account can't send emails from Mail.

 

 

As its' one email account that won't send I'm assuming it's that account's SMTP settings.

 

 

My ISP have told me that SSL needs to be deselected. If I try to deselect it it selects straight away.

 

 

To stop this I'm using the custom port 587.

 

 

I have Authentication set to password.

 

 

The connection Doctor shows everything connected.

 

 

I have read all posts about this but still can't get this to work.

 

 

Can ANYONE offer any advice how I might get this to work.

 

 

I've used Macs for 15 years but I'm seriously thinking about moving to PC now.

MacBook Pro, OS X Mountain Lion (10.8.3)
1 2 Previous Next

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)

Legend

  • This solved my question - 10 points
  • This helped me - 5 points
This site contains user submitted content, comments and opinions and is for informational purposes only. Apple disclaims any and all liability for the acts, omissions and conduct of any third parties in connection with or related to your use of the site. All postings and use of the content on this site are subject to the Apple Support Communities Terms of Use.