Looks like no one’s replied in a while. To start the conversation again, simply ask a new question.

Question:

Question: MainStage broken after High Sierra install

I am completely screwed after upgrading to MainStage. I have Logic 9 and 10, maybe that's the problem?


ALL presets are not performing as they should. They are not there and won't allow me to save them. After was finally able to find the Presets folder in the User>Library>Audio and am luckily able to load them one at a time. But the list of presets is gone and not remembering loaded presets.


ALL User Channel Strips are gone. Same problem as above.


ALL references to sample locations for 3rd party instruments won't connect correctly.


I did manage to find the old folder which I had called Logic Music Files with all my 3rd party samples but it was in a .HDF+? location, not where it should be. I left it there, performed a time machine backup, then moved it back to the original location. It was worse...


MainStage is NOT compatible yet with Hight Sierra and Apple should not have said that. I have important gigs coming up.

MacBook Pro with Retina display, macOS High Sierra (10.13.2), null

Posted on

Reply
Question marked as Solved
Answer:
Answer:

OK I put I read a post here and created the Audio Music Apps folder. seems to have regained it's mind.


But...I am now very nervous trusting this program and especially apple for saying it was compatible without any message about this work around.

Posted on

Question marked as Solved

Dec 10, 2017 7:46 AM in response to blevine In response to blevine

OK I put I read a post here and created the Audio Music Apps folder. seems to have regained it's mind.


But...I am now very nervous trusting this program and especially apple for saying it was compatible without any message about this work around.

Dec 10, 2017 7:46 AM

Reply Helpful

Dec 11, 2017 10:12 AM in response to blevine In response to blevine

I just tried it out for a few minutes last night, and it seemed mostly OK except my Ivory Items folder seems to have disappeared completely. I didn't have time to troubleshoot, though. Might have to use Time Machine to restore the library or else re-install. Fortunately I don't have another gig until New Years Eve, so I have a couple weeks to figure it out.

Dec 11, 2017 10:12 AM

Reply Helpful
User profile for user: blevine

Question: MainStage broken after High Sierra install